Ο Μανώλης Σαρρής ήταν ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι μαγειρικής στο Star και εκτός από τον τίτλο κέρδισε και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε η Ολλανδέζα σύντροφός του με την οποία αντάλλαξε ένα καυτό φιλί μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Η γοητευτική Λιόρα μάλιστα ταξίδεψε από το Άμστερνταμ που μένει μόνιμα προκειμένου να καμαρώσει τον αγαπημένο της. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στην πρωτεύουσα της «χώρας της τουλίπας» την περίοδο που ο Μανώλης Σαρρής ζούσε και εργάζονταν εκεί.

Ο νικητής του Master Chef μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Λιόρα, ωστόσο αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι ξεκαθάρισε ότι ούτε αυτή έχει σκοπό να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα, αλλά ούτε αυτός να επιστρέψει στο Άμστερνταμ, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε «το μέλλον μου είναι εδώ».

«Η κοπέλα μου δεν πρόλαβε να μου πει τίποτα, γιατί με τραβούσε πάρα πολύς κόσμος. Με στηρίζει πολύ. Τη φίλησα, δεν μπορούσα να κρατηθώ. Ήρθε από το Άμστερνταμ για να με δει. Την ευχαριστώ πολύ. Όσο ήμουν στο σπίτι αυτό που μου έλειψε περισσότερο ήταν η ζωή μου, η κανονική ροή. Η Λιόρα δεν είναι από εδώ. Είναι από το Άμστερνταμ. Εκεί έμενα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Εκεί γνωριστήκαμε. Έχει έρθει για να βρεθούμε, όχι μόνο για τον τελικό. Μου έλειψε και της έλειψα. Περνούσαμε ωραία όταν ήμασταν μαζί. Χωριστήκαμε πολύ γρήγορα γιατί μπήκα στο παιχνίδι. Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ τι θα κάνω τώρα. Η Λιόρα δουλεύει στο Άμστερνταμ. Ούτε εγώ θα γυρίσω στο Άμστερνταμ, ούτε αυτή θα έρθει Ελλάδα. Το μέλλον το δικό μου είναι εδώ. Θα δούμε πως θα το κάνουμε, είναι περίπλοκο», σχολίασε ο Μανώλης Σαρρής.

Πάντως, εδώ που τα λέμε η δήλωση αυτή είναι λίγο περίεργη για ένα ζευγάρι που αγαπιέται παρά τις χιλιομετρικές αποστάσεις, με τον Μανώλη Σαρρή να φέρεται έτοιμος… να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα που αποκόμισε από το Master Chef, για όσο αυτή διαρκέσει… λόγω της τάσης της εποχής που θέλει τους τηλεοπτικούς σεφ να υιοθετούν συμπεριφορά «ροκ σταρ», έστω και εάν η «δόξα» τους είναι τόσο εφήμερη όσο ένα φρεσκοσερβιρισμένο φαγητό… μέχρι να κρυώσει. Και τότε έρχεται ή ώρα… για το επόμενο «πιάτο»


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα