διαφήμιση

Για τις εμφανίσεις της στη Μύκονο, το sex tape με ποδοσφαιριστή και τις προσπάθειές της στο τραγούδι είχε μιλήσει στο ΟΛΑ Πρώτη Φορά η Μαρία Αλεξάνδρου.

Μιλώντας για την ροζ ταινία με συμπρωταγωνιστή τον Ρικάρντο Κριστιάν Ντα Κόστα είπε ότι «ήταν καλός αθλητής στο “γήπεδο”. Είναι για Α΄ Εθνική» προσθέτοντας ότι «όργωσε στο “γήπεδο”».

Όσο για το γιατί επιλέγει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο χώρο είπε ότι «βασικά εγώ το κάνω γιατί μου αρέσει εμένα. Αν το κάνεις το κάνεις γιατί γουστάρεις» προσθέτοντας ότι «είναι και προσοδοφόρο».

«Την ώρα του γυρίσματος το κάνεις στο μηχανικό ενώ στο προσωπικό είναι αλλιώς. Αυτό είναι επάγγελμα και το άλλο προσωπική σου ζωή» εξήγησε η όμορφη Μαρία αποκαλύπτοντας ότι την πρώτη της ερωτική ταινία την έκανε στα 18 με το πρώτο της αγόρι το οποίο βρήκε από το facebook.

Σε ερώτηση για το τι κάνει για να διατηρεί το κορμί της απάντησε ότι «εγώ τρώω απ’ όλα» συμπληρώνοντας ότι δεν κάνει γυμνάστική αλλά «άλλου τύπου δραστηριότητες». Όπως είπε, δε, «αν κολλάει η χημεία ίσως αδυνατίζει το σεξ».


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα