COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Μαρία Ιωαννίδου: «Μου είναι πολύ αντιπαθείς όλες αυτές που έχουν χρήματα, αλλά είναι κακομαθημένες»

Τηλεοπτικό comeback για τη Μαρία Ιωαννίδου!

Η ηθοποιός επιστρέφει στη μικρή οθόνη στον ρόλο της μητέρας της Μαρίας Λεκάκη στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις».
«Υποδύομαι τη Νενέλα. Για μένα είναι πολύ ιδιαίτερος ρόλος αυτός που θα δείτε σύντομα στις οθόνες σας. Για τον ηθοποιό είναι ευτυχία να έχει τέτοιους ρόλους» αναφέρει στην «Espresso» και περιγράφει την ηρωίδα της: «Υποδύομαι μια αριστοκράτισσα των βορείων προαστίων, η οποία έχει μια παντρεμένη κόρη και εγγόνια. Ομως, λόγω μιας κατάστασης τα χάνουμε όλα και βρισκόμαστε σε ένα λαϊκό προάστιο, όπου χάνω και τον μπούσουλα!»
«Η ηρωίδα μου είναι ένα ούφο! Συνέχεια λέει πράγματα που δεν στέκουν και ζει στο δικό της συννεφάκι. Κοινώς, είναι στην κοσμάρα της. Αισθάνεται πριγκίπισσα, χωρίς να υπάρχει το υπόβαθρο. Πρόκειται για έναν αβανταδόρικο ρόλο που προκαλεί το γέλιο και τον χλευασμό» προσθέτει με χιούμορ.
Η Μαρί Ιωαννίδου μπορεί να αγαπά πολύ τον καινούργιο ρόλο της, στην πραγματικότητα δεν συμπαθεί καθόλου τις γυναίκες σαν την ηρωίδα της. «Μου είναι πολύ αντιπαθείς όλες αυτές που έχουν χρήματα, αλλά είναι κακομαθημένες και έχουν και έλλειψη καλλιέργειας. Οπως και η Νενέλα μου, που κάνει τα πάντα για να περνάει καλά. Θα υποκύψει ακόμη και στον έρωτα του Τάσου Παλατζίδη από συμφέρον» τονίζει και αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ερμηνεύοντας έναν τέτοιο ρόλο: «Είναι δύσκολος, γιατί λίγο να ξεφύγεις, γίνεσαι υπερβολική. Γι’ αυτό πρέπει να κρατήσεις την ισορροπία και, όπως λέμε στη δική μας γλώσσα, να “φορέσεις” τον ρόλο και να τον ζήσεις».
Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρεται στους συναδέλφους της με τα καλύτερα λόγια, αλλά και στα άτομα της παραγωγής που την εμπιστεύτηκαν. «Νιώθω ευγνώμων!» λέει και μιλάει περισσότερο για την τηλεοπτική κόρη της Μαρία Λεκάκη, με την οποία έχει και τις περισσότερες σκηνές. «Τη Μαρία την είχα γνωρίσει στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η συνεργασία μας είναι πολύ όμορφη. Είναι μια αξιόλογη ηθοποιός και ήδη από τις πρόβες έχουμε καταφέρει να “δεθούμε” σαν μάνα με κόρη!».
Τη σειρά «Μην ψαρώνεις», που είναι μεταφορά της χιλιανής κωμωδίας «Pituca sin lucas», υπογράφουν ο Άγγελος Χασάπογλου στο σενάριο και ο Πιέρρος Ανδρακάκος στη σκηνοθεσία. Εκτός από τη Μαρία Λεκάκη και τον Θοδωρή Αθερίδη, που είναι οι πρωταγωνιστές, στην οθόνη μας θα δούμε τους Φαίδρα Δρούκα, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Φιόνα Γεωργιάδη, Ειρήνη Ψυχράμη, Τάσο Παλατζίδη και πολλούς νέους ηθοποιούς.
Σύμφωνα με το στόρι, όλα κυλούν φυσιολογικά στη ζωή μιας πλούσιας πενταμελούς οικογένειας μέχρι την ημέρα που ο άνδρας της οικογένειας αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Εκείνος, θέλοντας να γλιτώσει από όλους όσοι του ζητούν τα χρήματά τους πίσω, αναγκάζεται να φύγει για το εξωτερικό. Η οικονομική καταστροφή και η φυγή του άνδρα επηρεάζει τη ζωή της συζύγου του, αλλά και των τριών παιδιών τους, καθώς μένουν χωρίς χρήματα και αναγκάζονται να μετακομίσουν σε μια φτωχική γειτονιά.

Back to top button