Ο λόγος για τους διάσημους αστέρες της πολιτικής, της μουσικής, της ηθοποιίας που κατάφεραν με τον δικό τους τρόπο να αλλάξουν το ρου της ιστορίας.

Δείτε την φωτογραφία της νεκρής Marilyn Monroe που κυκλοφόρησε και σοκάρει:

Η τελευταία φωτογραφία της Marilyn Monroe

Ήταν 18 Ιουλίου του 1962 στην έρημη -πλέον- από κόσμο αμμουδιά της Santa Monica, ένα σχετικά ψυχρό απόγευμα του καλοκαιριού. Ήδη ο ήλιος είχε αρχίσει να πέφτει και ο 40χρονος φωτογράφος George Barris μετρούσε τα frames της μηχανής του. Το φιλμ με τη φωτογράφιση της Marilin Monroe στην παραλία δεν είχε τελειώσει. Απέμειναν 2-3 καρέ ακόμα να τραβήξει και γύρισε προς την 36χρονη ηθοποιό να της ζητήσει να πάρει μια τελευταία πόζα. Η Marilyn κρύωνε.

Ελάχιστα λεπτά νωρίτερα της είχε δώσει μια τεράστια πετσέτα μπάνιου να σκεπαστεί, ενώ ο βοηθός του George είχε φέρει από τη βίλα ένα μεγάλο, ζεστό πουλόβερ. «George, κρυώνω» απάντησε χαμογελαστή η ηθοποιός ενώ έπινε μια τελευταία γουλιά από τη σαμπάνια της. Παρ’ όλα αυτά, γύρισε προς το μέρος, άφησε το ποτήρι στην άμμο, ένωσε τα χείλη της και του είπε «Αυτή είναι μια τελευταία, μόνο για σένα». «Ήταν η τελευταία φωτογραφία της Marilyn που κατάφερα να τραβήξω» εξομολογήθηκε αρκετά χρόνια αργότερα ο Barris.

Πηγή: Athensmagazine.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα