Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Μώραλη, που ηγείται του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», έγινε το βράδυ της Παρασκευής (24/05) στην Πλατεία Κανάρη με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και πλήθος ανθρώπων των «ερυθρόλευκων» να δίνουν το «παρών».

Μίλησε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης για τα έργα που έκανε και όσα έχει σκοπό να κάνει την επόμενη τετραετία. Στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώτος σε σταυρούς και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά. Κατά την ομιλία του, κάλεσε τους Πειραιώτες να ψηφίσουν ξανά τον συνδυασμό για να συνεχίσει το έργο της η δημοτική Αρχή. Αναφερόμενος στα προβλήματα που προκαλούνται από την κεντρική κυβέρνηση αναφέρθηκε, χωρίς να τον κατονομάσει στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την αναφορά που είχε κάνει προ ημερών σε ομιλία του με την χαρακτηριστική φράση που γνωρίζουν όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού, «άντε γεια».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «κάποιοι σε μια μικρή παρέα φίλων συγκεντρώθηκαν προχθές και μας είπαν αυτό που λέμε εμείς εδώ και καιρό, μας είπαν «άντε γεια». Εμείς εδώ, λοιπόν, από τον Πειραιά, τους δίνουμε την δική μας απάντηση, η απάντηση είναι «ουστ στους ψεύτες».


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα