COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαύρα «σύννεφα» στη σχέση του Στέφανου Κασσελάκη: «Ο Τάιλερ έχει συνηθίσει τις κάμερες, αλλά δεν του είναι εύκολο…» – Δείτε αναλυτικά τι αποκάλυψε

«Υπάρχει τριβή στην προσωπική μου ζωή λόγω της πολιτικής»
«Σύννεφα» έχουν μαζευτεί στη σχέση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ καθώς ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι θα ήθελε να έχουν περισσότερο χρόνο μαζί και ότι η σχέση τους έχει ήδη μια τριβή λόγω της ενασχόλησής του με την πολιτική.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ερωτήθηκε από τον παρουσιαστή Τάσο Τρύφωνος για τη σχέση του με τον Τάιλερ σε αυτό το νέο πλαίσιο της ζωής του. Δείτε τις απαντήσεις του Στέφανου Κασσελάκη:

Χορηγούμενο

«Σε προσωπικό επίπεδο προφανώς έχει υπάρξει μια τριβή στην προσωπική μου ζωή, ένα βάρος γιατί πρώτα από όλα δεν υπάρχει ιδιωτικότητα, δεύτερον, δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθώ με τα προσωπικά μου ζητήματα. Έχω μεγάλο κόστος και οικονομικό και συναισθηματικό αλλά δεν συγκρίνεται αυτό με το βάρος που έχει ο Έλληνας πολίτης που γνωρίζω εκεί έξω».

Σε άλλο σημείο είπε για τον σύζυγό του: «Το καλό είναι ότι ο πυρήνας μας που είναι ο σύζυγός μου, η οικογένειά μου, η οικογένειά του, είναι πάρα πολύ δυνατός. Άρα ο λόγος που δεν το βλέπω έτσι είναι γιατί ξέρω ότι αν όλα πάνε στραβά όχι μόνο δεν θα έχω τύψεις αλλά θα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχουμε αυτόν τον πυρήνα».

Στέφανος Κασσελάκης: Δείτε φωτογραφίες του συντρόφου του, Τάιλερ, από την  εφηβεία | in.gr

Χορηγούμενο

Για το αν ο σύζυγός του δεν ήθελε την ενασχόλησή του με την πολιτική, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «ο Τάιλερ δεν ήταν ότι δεν ήθελε, αλλά φοβόταν. Ηξερε ότι θα άλλαζε η ζωή μας, θα ήταν μια μετάβαση από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα άρα ήταν μια διαδικασία που την ακολουθούσαμε σταδιακά και την πήραμε», είπε αρχικά και συνέχισε:

Στην ερώτηση αν «έχετε σκεφτεί αν όλα αυτά μπορούν να επηρεάσσουν τη σχέση σας αν μπορούν να επηρεάσουν οποιαδήποτε προβεβλημένη σχέση;», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

«Την έχουν ήδη επηρεάσει. Αρχίσαμε μαζί αυτή την πορεία. Οταν συναντηθήκαμε ούτε είχα εκδηλωθεί σε ότι αφορά στον προσανατολισμό μου, ούτε είχα πετύχει επιχειρηματικά σε εκείνη τη σταδιοδρομία που είχα ξεκινήσει. Αρα ό,τι έχουμε κάνει το έχουμε κάνει μαζί. Εκείνος ήταν 7,5 χρόνια στις ΜΕΘ ως νοσηλευτής και μετά ως διδάκτορ νοσηλευτής, έχε περάσει από Covid, τις βάρδιες μέσα στη νύχτα με την ίδια μάσκα τρεις εβδομάδες, με τους πρώην συναδέλφους μου από την Goldman Sacks να έχουν φύγει από το Μανχάταν και να είναι στα εξοχικά τους, όσο εγώ πήγαινα τον Τάιλερ στην βάρδιά του, στην καραντίνα εκεί ήμασταν στην πρώτη γραμμή.

Σάλος με βίντεο των Κασσελάκη – Τάιλερ

Χορηγούμενο

Έχουμε μια ιστορία την οποία την έχουμε φτιάξει από την αρχή μαζί, έχουμε μια πολύ δεμένη και αληθινή σχέση και θα αντέξουμε τα πάντα. Από εκεί και πέρα αν μπορούσαμε να είχαμε λίγο παραπάνω χρόνο, αλλά τώρα είναι και προεκλογικός χρόνος, είναι και μια περίοδος που έχει δει τον ΣΥΡΙΖΑ να περνά από μεγάλη μεταβλητότητα μέχρι σήμερα που είναι σε πορεία μεγάλης ανάκαμψης.

Αυτά προφανώς δεν γίνονται υπό κανονικές συνθήκες. Από εκεί και πέρα τι πάει να πει κανονική συνθήκη για εμένα τον Τάιλερ και τον ΣΥΡΙΖΑ του μέλλοντος, δεν έχω ιδέα αλλά θα το μάθουμε όλοι μαζί».

Στέφανος Κασσελάκης: Τέλος με Τάιλερ; Το ταξίδι στην Αμερική και οι σκιές

Χορηγούμενο

Σε ότι αφορά στο κομμάτι ότι από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο κοινό έκανε γνωστό τον προσανατολισμό του, είπε ότι δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικό, ότι αυτός είναι και εξήγησε το πώς θα ήθελε να είναι τα πράγματα για τους ομόφυλους και όλους τους ανθρώπους γενικά. Όπως είπε το θέμα θα έπρεπε να είναι η αγάπη και να μην χρειάζεται κανείς να εξηγεί την επιλογή του και μίλησε για μια πολιτική με ενσυναίσθηση.

Για το πως αποφάσισε να αποκαλύψει εξαρχής τον προσανατολισμό του και «αν παλέψατε αν θα θέλατε να το πείτε για να μην μπορεί κάποιος να μην μπορεί να πει κάτι για εσάς;», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι ούτε καν το σκέφτηκε έτσι. «Αυτός είμαι και πρέπει ο κάθε άνθρωπος να ζήσει τη ζωή του και να είναι χαρούμενος. Το νόημα της πολιτικής είναι ο κάθε συμπολίτης μου να μπορεί στη χώρα μας να διεκδικήσει την ευτυχία του. Θες να επηρεάσεις τη ζωή του άλλου μέσω της πολιτικής. Τι προσδοκάς να κάνει; Εγώ προσδοκώ να κάνω τη ζωή του άλλου καλύτερα, αλλά όχι μόνο να έχει απλά ένα καλύτερο εισόδημα, επιδιώκω να είναι ευτυχισμένοι.

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Στην Κρήτη ο γάμος τους - Ποια  ημερομηνία επέλεξε το ζευγάρι

Είχα πολλούς συμβούλους και φίλους. Το είπα γιατί αυτός είμαι. Εγώ που έχω έναν άνθρωπο που αγαπώ και έχουμε μια ανεξαρτησία. Τότε είχαμε, στις ΗΠΑ. Αυτός που δεν έχει αυτές τις πολυτέλειες τι θα κάνει; Δεν το έκανα μόνο αλτρουιστικά αλλά και εγωιστικά. Αυτός είμαι αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Είναι ένα μοντέλο ενσυναίσθησης και αυτό».


Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ γυμνοί στην παραλία (pic)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή αν έχει αναρωτηθεί «που έμπλεξε». «Όχι, δεν είπα ποτέ που έμπλεξα. Δεν ισχύει ότι είναι το πιο ψυχοφθόρο επάγγελμα η πολιτική. Πόσες μητέρας γνωρίζω που δεν έχουν που να σταθούν. Συγκρίνεται αυτό που περνάω εγώ που έχω μια ολόκληρη ομάδα να με στηρίζει που έχω τόση στήριξη και αγάπη από τον κόσμο;».

Ο Στέφανος Κασσελάκης ρωτήθηκε και απάντησε αν οι γονείς του στήριξαν την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι γονείς μου δεν στήριζαν την απόφαση να ανακοινώσω υποψηφιότητα γιατί σκέφτονταν τον πόλεμο που θα είχα και την σταδιοδρομία μου», είπε.
Διαβάστε επίσης:
Back to top button