Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίριο στη συμβολή των οδών Μαυρομματαίων και Δεριγνύ, στο πεδίον του Άρεως, δίπλα στην ΑΣΟΕΕ.

Το κτίριο σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές πάνω από δέκα χρόνια και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, «συνδέεται» με τα πρόσφατα επεισόδια στην Πατησίων. Η κινητοποίηση της αστυνομίας είναι μεγάλη. Οι δρόμοι γύρω από το κτίριο έχουν αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Το υπό κατάληψη κτίριο ανήκει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, ομάδα ατόμων βγήκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και προκάλεσε επεισόδια στην οδό Πατησίων.
Ειδικότερα, τα άτομα αυτά έβαλαν φωτιά σε κάδους, έστησαν οδοφράγματα, ενώ προκάλεσαν ζημιές και σε καταστήματα της περιοχής. Η αστυνομία έκανε περιορισμένη χρήση χημικών για να τους απωθήσει, ενώ σημειώνεται ότι στην περιοχή, εκτός από διμοιρίες των ΜΑΤ, έσπευσαν και πυροσβέστες για να σβήσουν τις φωτιές.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα