COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεσολόγγι: Στο φως νέα σοκαριστικά μηνύματα του κρεοπώλη με τον Μπάμπη – «Πού θα πάμε να σκάψουμε;»

Στο παρασκήνιο της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, εμφανίζονται νέα στοιχεία και πρόσωπα, προσθέτοντας περισσότερα κομμάτια στο παζλ του εγκλήματος. Ένα μήνα μετά τη δολοφονία, ανακύπτουν τα επίμαχα μηνύματα που είχε διαγράψει ο κρεοπώλης με το θύμα, ενώ αναγνωρίζονται τουλάχιστον τέσσερα άτομα που συζητούσαν μαζί τους για “χαμένους θησαυρούς”.

Οι αστυνομικές αρχές επιδιώκουν να διαπιστώσουν το κίνητρο της δολοφονίας και εάν ο προφυλακισμένος κρεοπώλης είχε συνεργούς, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία με αρνητική διάθεση. Από τα εργαστήρια της αστυνομίας έχουν ανακτηθεί μηνύματα που δείχνουν παρατεταμένες συνομιλίες με το θύμα και ο κατηγορούμενος χασάπης για χαμένους αρχαιολογικούς θησαυρούς, πολύτιμα αντικείμενα και χρυσό.

Τα πρόσωπα που εντοπίζονται στη Ναύπακτο, στο Αγρίνιο και το Αιτωλικό βρίσκονται τώρα υπό την επιτήρηση της αστυνομίας και θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τις συναλλαγές τους με το θύμα και τον δράστη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο κρεοπώλης φέρεται να είχε συνομιλίες με αυτά τα πρόσωπα πολλούς μήνες πριν από τη δολοφονία του Μπάμπη.

Σε μία από τις διαγραμμένες συνομιλίες του κρεοπώλη με το θύμα που ανακτήθηκαν από τους αστυνομικούς περιλαμβάνεται η ακόλουθη στιχομυθία:

– Πού μπορούμε να πάμε για να σκάψουμε;

– Πάμε εκεί… Θα σκάψουμε για να βρούμε.

Από την ανάκτηση των δεδομένων στο κινητό του θύματος φαίνεται πως και ο άτυχος νέος συνομιλούσε με τα ίδια πρόσωπα έναν μήνα πριν εντοπιστεί νεκρός. Περισσότερο φως αναμένεται να ριχτεί στην υπόθεση όταν ολοκληρωθούν η ανάλυση και επεξεργασία των κινητών τηλεφώνων στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

«Ενδεχομένως να γνωρίζουν κι άλλοι για τον φόνο του Μπάμπη»

Πυκνό μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τα κίνητρα της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, με τον βασικό ύποπτο τον 50χρονο κρεοπώλη να βρίσκεται προφυλακισμένος, και το κουβάρι για την εξιχνίαση της υπόθεσης να μπλέκεται ακόμα περισσότερο.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στο Mega σχετικά με την πορεία ερευνών για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.Για τον κατηγορούμενο κρεοπώλη τόνισε ο κ. Τσούκαλης ότι έχει κάνει λάθη και έχει πει ψέματα.

Μάλιστα ο ιδιωτικός ερευνητής δεν απέκλεισε στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου να συνδέεται με αρχαιοκαπηλία, όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν αποδειχθεί ότι μέσα στην εξίσωση υπάρχει και η αρχαιοκαπηλία». Τέλος ο Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε: «Ενδεχομένως να γνωρίζουν κι άλλοι για τον φόνο του Μπάμπη, δεν θα μου φαινόταν παράξενο αυτό».

Λύνει τη σιωπή του κατηγορούμενος για αρχαιοκαπηλεία

Η δημοφιλής εκπομπή “Φως στο Τουνέλ” επαναφέρει στο προσκήνιο την υπόθεση και συνομιλεί εκ νέου με τον 36χρονο κατηγορούμενο για αρχαιοκαπηλία.

«Γνωρίζω γιατί με κατηγορούν, αλλά η κατηγορία της υπεξαίρεσης περιλαμβάνει και την πώληση. Δεν μπορώ να κατανοήσω τους λόγους αυτών των κατηγοριών. Γιατί θα έπρεπε να υπεξαιρέσω κάτι που είχα δηλώσει, που είχα παραδώσει. Δεν υπάρχει καμία λογική στα όσα μου αποδίδονται», δηλώνει αποφασιστικά.

Όπως είπε οι πληροφορίες για το κύκλωμα που λυμαίνεται την περιοχή και για το που βρίσκεται χρυσός γίνεται «στόμα με στόμα».

«Βγαίνουν για κυνήγι θησαυρού. Δεν υπάρχει κυνηγός στην περιοχή που να μην ασχολείται και με αυτό το αντικείμενο. Δεν κατηγορώ και δεν το παίζω ειδικός αλλά είναι πιο εύκολο για αυτούς που ξέρουν και τα μέρη να έχουν έναν ανιχνευτή μετάλλων μαζί τους».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν η δική του ανασκαφή συσχετίζεται με την δολοφονία του Μπάμπη απάντησε:

«Ο συσχετισμός δεν ισχύει γιατί εγώ εκεί ήμουν ένα μήνα νωρίτερα. Δεν τον ήξερα ούτε αυτόν ούτε τον κατηγορούμενο κρεοπώλη. Δεν έχω μιλήσει με τους ανθρώπους, ούτε γειά. Αποδεικνύεται από παντού. Τα ίδια είπα και στους αστυνομικούς που με ρώτησαν αν τους ξέρω. Μου πήραν το κινητό , μου κατάσχεσαν τον υπολογιστή , την ημέρα που ήρθαν στο σπίτι . Δεν βρήκαν κάτι. Έχουμε απλά ένα κοινό γνωστό…», καταλήγει.

Back to top button