ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεσολόγγι: Αυτό είναι το μηχάνημα που διαμέλισε την άτυχη 50χρονη – Περιγραφές που προκαλούν φρίκη

«Μουδιασμένο» είναι ακόμα το Μεσολόγγι από τον φρικτό θάνατο που βρήκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μια 50χρονη γυναίκα η οποία διαμελίστηκε από το μηχάνημα για τα κρέατα που καθάριζε στο κρεοπωλείο που εργαζόταν.

Στην εκπομπή Tlive ο πατέρας του ιδιοκτήτη του μαγαζιού έδειξε στην κάμερα το μηχάνημα που οδήγησε στον θάνατο την άτυχη γυναίκα η οποία είχε πάει στη δουλειά εκείνο το βράδυ μαζί με την κόρη της που επίσης καθάριζε.

«Σε αυτό το μηχάνημα φτιάχνουν τα παρασκευάσματα. Καθάριζε όλα τα μηχανήματα. Όπως κάθισε κάτω πιθανόν να πάτησε το κουμπί της ενεργοποίησης και τη χτύπησε στον αυχένα», είπε.

Τις εικόνες φρίκης περιέγραψε και ένα αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως είπε:

«Ήταν γονατισμένη με φορά προς τα πίσω. Είχε σφηνώσει το κεφάλι και πρέπει να έσπασε τον αυχένα. Ήταν από τη μέση και πάνω μέσα στο μηχάνημα. Την τράβηξε μέσα ανάποδα».

Στην εκπομπή μίλησε και η αδερφή της αδικοχαμένης γυναίκας η οποία αναρωτήθηκε αν στο μαγαζί έχουν τα μηχανήματα στις πρίζες.

«Ήταν ένας άγγελος και τη βοηθούσε και η κόρη της. Δούλευε εκεί ένα μήνα. Γιατί είχαν τα εργαλεία στις πρίζες. Το κορίτσι άκουσε τη μάνα του να ουρλιάζει, έτρεξε και την είδε μέσα στο μηχάνημα. Δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα και φώναξε και εμένα. ”Θεία βοήθεια η μάνα μου”. Πήγα και την είδα και τρελάθηκα», είπε.

Back to top button