Σύμφωνα με επίσημες πηγές, μέχρι σήμερα, 1.200 παιδάκια προσφύγων και μεταναστών, που ήρθαν ασυνόδευτα στην Ελλάδα, έχουν εξαφανιστεί από τα διάφορα Hot Spots και αγνοείται η τύχη τους!

Αστυνομικές πηγές, που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, εξέφραζαν βάσιμους φόβους ότι πολλά από τα παιδιά αυτά έχουν πέσει θύματα κάθε λογής κακοποιών και αποτελούν στόχο βαρύτατων εγκληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων η χρησιμοποίησή τους για μεταφορά ναρκωτικών, η παιδοφιλία και παιδεραστία, το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων και άλλα πολλά.

Ένα είναι βέβαιο: ότι αν τα Κέντρα Φιλοξενίας ήσαν κλειστού τύπου, τότε τα περισσότερα από τα παιδιά αυτά θα είχαν διασωθεί!

Αυτό είναι ένα χρήσιμο δίδαγμα και μια αποστομωτική απάντηση, για να καταλάβουν και οι αρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη ότι μόνον τα κλειστά Κέντρα Φιλοξενίας, στα νησιά, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, μπορούν πραγματικά να προστατεύσουν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες από όλα τα εγκληματικά στοιχεία που κοιτάζουν να τους εκμεταλλευτούν!


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα