ΚΟΣΜΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια απο τις πιο τpoμακτικές διαδρομές λεωφορείου βρίσκεται στην Ινδία: Περνάει μέσα από καταρράκτη (vid)

Το λεωφορείο περνάει μέσα από καταρράκτη.. (βίντεο)

Η αλήθεια είναι πως ένα ταξίδι με ένα λεωφορείο είναι αρκετά βαρετό και κουραστικό. Στην Ελλάδα, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των εορτών, χιλιάδες είναι αυτοί που ταλαιπωρούνται.

 

Αυτή όμως η διαδρομή στην Ινδία δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Είναι μια χώρα με εντυπωσιακά τοπία για ταξίδια, με εκπληκτικές λίμνες και ατελείωτες πεδιάδες. Επίσης, φιλοξενεί άγρια φεστιβάλ, ρομαντικά μαυσωλεία και μερικές από τις πιο ταραχώδεις πόλεις του κόσμου.

 

Η Ινδία είναι μια χώρα που διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους δρόμους στον κόσμο. Ωστόσο, η χώρα φιλοξενεί επίσης μερικά από τα πιο επικίνδυνα αλλά και εντυπωσιακά εδάφη του πλανήτη και ο δρόμος Chamba προς Killar στο Himachal Pradesh είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Ένα βίντεο γίνεται viral και δείχνει ένα λεωφορείο να ταξιδεύει στις μαγευτικές αλλά και ύπουλες διαδρομές Chamba και Killar. Η διαδρομή είναι γνωστή ως μία από τις πιο επικίνδυνες στην Ινδία. Το λεωφορείο πρέπει να περάσει μέσα από το Saach La, το οποίο είναι ένα ψηλό ορεινό πέρασμα σε υψόμετρο 4.420 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Back to top button