COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

MEDIAΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Το λέω τώρα, εκείνη την εποχή…»

«Το λέω τώρα γιατί...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Ζέτα Μακρυπούλια.

Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν με ενοχλεί που με ρωτούν για τη σχέση μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Είναι μία σχέση που έκανε έναν πολύ μεγάλο κύκλο αφήνοντας τα πιο ωραία και γλυκά συναισθήματα», ανέφερε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την περίοδο την οποία υπήρξε ζευγάρι με την παρουσιάστρια του ANT1.

Διαβάστε επίσης: O Μιχάλης Χατζηγιάννης “σπάει” τη σιωπή του για το παιδί που δεν έκανε με τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Καλύτερα, πλέον…»

Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Το λέω τώρα, εκείνη την εποχή…»

Όσο για τις σχέσεις τους σήμερα, επεσήμανε: «Με τη Ζέτα έχουμε μια σχέση η οποία είναι άκρως ανθρώπινη και φιλική, την εκτιμώ και φαντάζομαι ότι υπάρχει μια αλληλεκτίμηση και ένας αλληλοσεβασμός».

Για την πρόσφατη δήλωσή του στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκαθαρίζει: «Φανταστείτε ότι αυτό το λέω τώρα, εκείνη την εποχή δεν το είχαμε αποκλείσει. Αντιθέτως, υπήρχε και η επιθυμία. Το λέω τώρα γιατί τώρα θα ήταν άδικο και στενάχωρο ένα παιδί το οποίο δε θα ζούσε με τους γονείς του».

Ενώ ανέφερε για άλλη μια φορά την επιθυμία του να γίνει πατέρας: «Ναι, στην φάση και την ηλικία που είμαι τώρα, θα ήθελα ένα παιδί», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Χείμμαρος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για Μακρυπούλια:”Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί γιατί…”

«Χείμαρρος» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνέντευξή του στο YouTube.

Ο δημοφιλής Κύπριος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς για τη σεξουαλικότητά του, ενώ παραδέχτηκε πως ήταν για καλό που δεν απέκτησαν παιδί με τη Ζέτα Μακρυπούλια την περίοδο της σχέσης τους.

Μιλώντας στην «Ιδιωτική Κατακραυγή» του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ο Μιχάλης έκανε μία αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία στη μουσική, στα πρώτα του βήματα και στους σταθμούς της ζωής του.

«Με πέτυχε ο Γιώργος Νταλάρας 14 ετών έξω από ένα μαγαζί που είχε επισκεφθεί. Εγώ τραγουδούσα απέξω και, όταν εκείνος βγήκε, μου λέει:

“Οταν έρθεις στην Αθήνα, να έρθεις να με βρεις”. Θυμάμαι, επίσης, ότι την επόμενη μέρα μετά την απόλυση από τον στρατό έπρεπε εσπευσμένα να πετάξω για Αθήνα. Με περίμενε ο Γιώργος Χατζηνάσιος για να πω το τραγούδι των τίτλων στο “Αγγιγμα ψυχής”. Το κρατούσε, το φρέναρε καιρό για να το πω εγώ» εξιστόρησε αρχικά.

«Η τελευταία μου συνεργασία σε νυχτερινό κέντρο ήταν το 2009 με τους Onirama. Είπα ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που τραγουδάω σε μπουζούκια. Ηταν άλλα τα λεφτά τότε. Θα μπορούσε ένας καλλιτέχνης με τα ποσά που δίνονταν τότε να πει ότι σταματάω το τραγούδι και πάλι να έχει καβάτζα» τόνισε ο τραγουδιστής.

«Δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και, κατά δεύτερο, επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα» ξεκαθάρισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

«Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος εξαμήνου τι έχεις πετύχει. Οταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την πάτησες. Πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω.

Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής στον Αλέξανδρο Κοψιάλη. «Με τη Ζέτα διατηρούμε πολύ καλές επαφές. Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε. Τώρα πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί.

Εχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο pole dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, του ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν» τόνισε στο τέλος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

 

Back to top button