COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Μιχάλης Γουλανδρής: Το «τσουνάμι» Στάη, η καταστροφή και ο τρίτος γάμος – Αποκαλύψεις σοκ για τον γνωστό εφοπλιστή!


Αγνώριστος έχει γίνει ο εφοπλιστής Μιχάλης Γουλανδρής ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία τρία χρόνια ζει μια εντελώς διαφορετική ζωή απ’ αυτή που μας είχε συνηθίσει.

Σχεδόν απομονωμένος από τον ευρύ κοσμικό και φιλικό κύκλο του, ο εφοπλιστής, μετά το γάμο του το 2017 με τη Νένα Παρασκευοπούλου, ζει για πρώτη φορά μια ήσυχη οικογενειακή ζωή και δύσκολα αποχωρίζεται πλέον το σπίτι του. Όπως μας μετέφεραν άνθρωποι του περιβάλλοντός του: «Ο καπετάνιος έχει ηρεμήσει. Δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που ξέρατε. Έκοψε τις κακές συνήθειες, σχεδόν δεν βγαίνει από το σπίτι. Είναι όμως και η γυναίκα του εξαιρετική. Μια πολύ καλή γυναίκα».

Ο εφιάλτης των πλειστηριασμών και η νέα ζωή
Ο Μιχάλης Γουλανδρής τα τελευταία χρόνια πέρασε μεγάλες φουρτούνες με αποκορύφωμα τον πλειστηριασμό τον περασμένο Σεπτέμβρη τεσσάρων ακινήτων του με πρώτη τιμή προσφοράς στα 15.520.000 ευρώ. Πρόκειται για τέσσερα πολυτελή διαμερίσματα και αριστοκρατικά ακίνητα της Αθήνας. Γι’ αυτά υπήρχαν υποθήκες και κατασχέσεις για δάνεια 28.600.000 ευρώ από την τράπεζα Πειραιώς και 2.000.000 ευρώ από τη Eurobank, τα οποία δόθηκαν την περίοδο 2006-2010.

Παρόλα, όμως, τα βαριά οικονομικά χτυπήματα στην αυτοκρατορία του και χάρη στην αγάπη και τη στήριξη της γυναίκας του, ο εφοπλιστής στέκεται και πάλι στα πόδια του, έχοντας κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στους ανθρώπους που έχει επιλέξει να είναι δίπλα του. Δεν τον ενδιαφέρουν πια οι νυχτερινές κοσμικές έξοδοι, τα ξενύχτια, το αλκοόλ, τα ακριβά πούρα. έχει επιλέξει να ζει απλοϊκά και ουσιαστικά με τη γυναίκα που όπως όλα δείχνουν, του έχει αλλάξει τη ζωή.

«Η Έλλη Στάη ήταν η καταστροφή του»
Η εποχή που βλέπαμε τον εφοπλιστή αγκαλιά με την Έλλη Στάη σε κοσμικά πάρτι έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Μετά τον αποτυχημένο πρώτο του γάμου με την Ιωάννα Βότση αλλά και την μακροχρόνια σχέση του με την Όλγα Τρέμη, ο Γουλανδρής ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα μια άλλη σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας, την Έλλη Στάη.

Ο γάμος τους έγινε το 2008, κάτω από άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο της Βουλιαγμένης, αλλά δεν ούτε αυτός κράτησε πολύ. Το 2012 πήραν διαζύγιο μετά από βαριές κατηγορίες και μεγάλες δικαστικές μάχες από τις οποίες κερδισμένη βγήκε η δημοσιογράφος που έφυγε πλουσιότερη με ένα αστρονομικό ποσό. Όλοι όσοι έζησαν αυτή τη σχέση από κοντά λένε πως η Στάη υπήρξε μοιραία γυναίκα στη ζωή του. Μια γυναίκα που τον κατέστρεψε οικονομικά και όχι μόνο…

Το τρίτο στεφάνι
Ο Μιχάλης Γουλανδρής ντύθηκε γαμπρός για τρίτη φορά την Παρασκευή 7 Ιουλίου Ο γνωστός εφοπλιστής παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Νένα Παρασκευοπούλου στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην οδό Στησιχόρου, κοντά στο διαμέρισμά του.

Το μυστήριο έγινε σε κλειστό κύκλο και ο γαμπρός περίμενε στην εκκλησία την αγαπημένη του, αγκαλιά με τον σκύλο του, τον οποίο δεν αποχωρίστηκε ούτε κατά τη διάρκεια της τελετής. Η νύφη, που είναι μεγαλοστέλεχος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, φορώντας νυφικό δημιουργίας ξένου οίκου, έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από συγγενικό της πρόσωπο.

Μετά το τέλος της τελετής, δόθηκε από την αδερφή του γαμπρού, μικρή γαμήλια δεξίωση στο roof garden του αρχοντικού της διαμερίσματος στην οδό Ηρώδου Αττικού. Θυμίζουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από δυο χρόνια στο Ξυλόκαστρο, όπου και παραθέριζε ο εφοπλιστής. Η σύζυγός του διατηρεί εξοχικό εκεί και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Πηγή: patkiout.gr

Back to top button