Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 20:45
ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ 'Μήπως, πίσω από τον Μεγά...

‘Μήπως, πίσω από τον Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας, κρύβονται Μεγάλα Συμφέροντα;’ Ο Κώστας Μπακογιάννης απαντάει με θάρρος στα προκλητικά ερωτήματα του Πάνου Παναγιωτόπουλου

‘Μήπως, πίσω από τον Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας, κρύβονται Μεγάλα Συμφέροντα;’ αυτό είναι είναι ένα από τα προκλητικά ερωτήματα, που έθεσε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος στον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, σε μια συνέντευξη, που αφορούσε, κυρίως, τα προβλήματα της καθημερινότητας στην Αθήνα.

- διαφ. -

Ο κ. Μπακογιάννης προσήλθε στο στούντιο της εκπομπής, που δικαίωσε τον τίτλο της (‘Western’ στο KONTRA 9 με 10 το βράδυ), γνωρίζοντας εξ αρχής ότι ο οικοδεσπότης, δημοσιογράφος Πάνος Παναγιωτόπουλος, είναι από τους πρώτους, που του έχουν ασκήσει αυστηρή κριτική για τον περιορισμό της κυκλοφορίας στην Πανεπιστημίου και για το κυκλοφοριακό κομφούζιο που έχει προκληθεί στο Κέντρο της Αθήνας.

Τα σχετικά ερωτήματα έπεφταν βροχή, με το Δήμαρχο Αθηναίων να διατηρεί την ψυχραιμία του και να επιλέγει να δίνει τις απαντήσεις με τον δικό του τρόπο. Η συνέντευξη δεν κάλυψε μόνο τον Μεγάλο Περίπατο, αλλά επεκτάθηκε και στα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα της Πρωτεύουσας, στο θέμα του πρασίνου, στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής προς εκείνους, που αποτελούν τα θύματα της κρίσης, στην περίθαλψη των τοξικοεξαρτημένων, στα θέματα ασφαλείας των πολιτών, αλλά και στους συμβολισμούς που στέλνουν οι εικόνες του συντριβανιού της Ομονοίας, όταν είναι συνεχώς περιτριγυρισμένο από παράτυπους μετανάστες με μαντίλες και σαρίκια.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο της εκπομπής, η οποία, τουλάχιστον στο πρώτο μέρος της, θύμιζε κάτι από… ρινγκ πυγμαχίας!

- διαφ -
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο europost.gr
- διαφ -

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα