Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 12:47
STORIES Μνημείο έστησαν οι Αλβανο...

Μνημείο έστησαν οι Αλβανοί για τους φίλους του Ερντογάν, θύματα της απόπειρας πραξικοπήματος!

Ο Έντι Ράμα έχει γίνει πλέον «ορντινάντσα» του Σουλτάνου Ταγίπ Ερντογάν φροντίζοντας να ικανοποιήσει όλες του τις επιθυμίες! Έτσι δεν δίστασε να στήσει μνημείο «πεσόντων» για τα θύματα του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016 στην Τουρκία!

- διαφ. -

Έτσι η Αλβανία έχει μία παγκόσμια πρωτοτυπία αφού ποτέ ξανά κανένα κράτος δεν έχει «τιμήσει» ένα εσωτερικό πολιτικό γεγονός που έχει γίνει σε ξένη χώρα

«Στα Τίρανα, με την ευκαιρία της τρίτης επετείου από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, στις 15 Ιουλίου 2016, αποκαλύφθηκε μνημείο αφιερωμένο στα θύματα της απόπειρας».

Αυτό γράφει η Φωνή της Αμερικής στην αλβανική της έκδοση τονίζοντας ότι η τουρκική πρεσβεία που συμμετείχε στην εκδήλωση ανακοίνωσε ότι με τους «αδελφούς Σκιπτάρους με επιτυχία και υπερηφάνεια εγκαινιάσαμε τον ‘Δρόμο των Μαρτύρων της 15ης Ιουλίου’ και το ‘Πάρκο της Δημοκρατίας της 15ης Ιουλίου’».

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι:

«Είναι ένα ασυνήθιστο γεγονός (για μια ανεξάρτητη χώρα) όπως η Αλβανία, να αποκαλύπτει μνημεία αφιερωμένα σε γεγονότα που συμβαίνουν σε μια ξένη χώρα, όπως είναι η περίπτωση του αποτυχημένου πραξικοπήματος, για το οποίο οι τουρκικές αρχές κατηγόρησαν τον Μουσουλμάνο κληρικό Φετουλάχ Γκιουλέν».

- διαφ -
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο europost.gr
- διαφ -

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα