Το europost.gr σας προσφέρει ένα μοναδικό ντοκουμέντο!

Δείτε τον καθηγητή Γλωσσολογίας Γιώργο Μπαμπινιώτη στην συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Πάνο Παναγιωτόπουλο και στην εκπομπή του «Χώρα εν Καμίνω» (ΚΟΝΤΡΑ).

Ο διάσημος Γλωσσολόγος «κατεδαφίζει», στην κυριολεξία, σημείο προς σημείο, όλη την προπαγάνδα των Σκοπίων περί δήθεν «Μακεδονικής γλώσσας». Και το κυριότερο: Διαλύει την έντεχνα κατασκευασμένη ψευδολογία, που προβάλλουν κυβερνητικοί κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, ότι δήθεν «Την Μακεδονική γλώσσα την είχαν παραχωρήσει στους Σκοπιανούς οι Ελληνικές Κυβερνήσεις από το 1977!»

Ο Γ. Μπαμπινιώτης αποκαλύπτει ότι ήταν ο ίδιος παρών στην διάσκεψη του ΟΗΕ, που έγινε τότε στην Αθήνα και αναφέρεται διεξοδικά στα όσα αποφασίστηκαν εκεί, αποδεικνύοντας ότι, κατά τις εργασίες της, κανένα όνομα και καμία Μακεδονική γλώσσα δεν δόθηκε στους Σκοπιανούς, οι οποίοι τότε δεν ήταν ανεξάρτητο κράτος, αλλά ομόσπονδο τμήμα της Γιουγκοσλαβικής Ομοσπονδίας.

Αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε όλη την εκπομπή στο βίντεο που ακολουθεί, με τον αποκαλυπτικό διάλογο μεταξύ Γ. Μπαμπινιώτη και Πάνου Παναγιωτόπουλου να κορυφώνεται από το 8.00 λεπτό.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα