Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 22:20
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μόνον αν δοθο...

Μόνον αν δοθούν στη δημοσιότητα τα διαβήματα Ελλάδας και Τουρκίας για τον Έβρο, θα μάθουμε όλη την αλήθεια! Δώστε τα τώρα!

Εμείς πιστεύουμε την Ελληνική κυβέρνηση και δεν δίνουμε βάση στην Τουρκική προπαγάνδα, ενώ κάνουμε πως δεν ακούμε και τις φωνές διαμαρτυρίας των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα! Τελειώσαμε, λοιπόν, με τον τρόπο αυτό και καθαρίσαμε τον ορίζοντα, για όσα έγιναν ή δεν έγιναν εκεί ψηλά στις Φέρες του Έβρου;

Όχι βέβαια να το γράψουμε ξεκάθαρα, μια κι έξω: Επιβάλλεται να δώσει άμεσα η Ελληνική κυβέρνηση στη δημοσιότητα όλα τα διαβήματα, που αντηλλάγησαν, εκατέρωθεν, μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, για τα γεγονότα με τον φράχτη και την συνοριακή γραμμή στον Έβρο.

Ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης, καλώς ή κακώς, πιστεύει ότι έχουμε απώλεια Εθνικού εδάφους, ανάλογη με αυτήν που είχαμε στα Ίμια.

Οι πολίτες πρέπει να μάθουν όλη την αλήθεια! Όποια κι αν είναι!

Ο πρωθυπουργός Κ.Μητοσοτάκης και ο υπουργός των Εξωτερικών Ν.Δένδιας διατείνονται από χθες, ότι έστειλαν διάβημα λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης τουρκικών δυνάμεων στην άλλη πλευρά (την τουρκική) των συνόρων, κάτι που σημαίνει ότι βρεθήκαμε, ένα βήμα πριν από τον πόλεμο και αυτό από μόνο του είναι απείρως σοβαρότερο από το επεισόδιο που συνέβη.

Βέβαια αυτή η θεωρία της «μεγάλης συγκέντρωσης τουρκικών δυνάμεων» ανακαλύφθηκε 5 μέρες μετά την αποκάλυψη του ΥΠΕΞ Ν.Δένδια ότι υπήρχε επεισόδιο στον Έβρο και ότι «δεν ήθελε να δώσει έκταση σε αυτό το επεισόδιο, ερχόμενος σε αντιπαράθεση με μια σύμμαχο χώρα» και εν συνεχεία ακολούθησε το διάβημα από την ελληνική πλευρά.

Τώρα λένε ότι το διάβημα έγινε λόγω της συγκέντρωσης των τουρκικών δυνάμεων.

Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης είναι αληθείς, αλλά εδώ που έχουν έρθει τα πράγματα οφείλει απέναντι στους Έλληνες πολίτες να αποδείξει ότι αυτοί οι εντελώς αντίθετοι νυν ισχυρισμοί σε σχέση με αυτούς που διατύπωνε ο ΥΠΕΞ προ πενθημέρου, είναι αληθινοί και έχουν βάση.

Κι ο μοναδικός τρόπος να συμβεί αυτό είναι:

Να δοθούν στην δημοσιότητα τα κείμενα των τριών διαβημάτων.

Έστω να δοθούν τα κείμενα των εκατέρωθεν διαβημάτων στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για να ενημερωθεί η Εθνική Αντιπροσωπεία τι ακριβώς συνέβη και ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέματα.

Έτσι η αλλιώς το περιεχόμενο των διαβημάτων θα βρεθεί και οι ευθύνες θα αποδοθούν κάποια στιγμή, ακόμα και αν περάσει καιρός καθώς λογικό είναι κάποια στιγμή να υπάρξει κυβερνητική εναλλαγή και ένα άλλο κυβερνών σχήμα να διαδεχθεί τη ΝΔ και να έχει πρόσβαση στο αρχείο του ΥΠΕΞ.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων