Με απόφαση της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Άννας Ζαΐρη και της Ανεξάρτητης Αρχής της οποίας προΐσταται δεσμεύονται όλοι οι λογαριασμοί του τ. αντιπροέδρου της JUMBO Ευάγγελου Παπαευαγγέλου, που εμπλέκεται στο σκάνδαλο της πώλησης ακινήτων σε κινέζους μέσω POS.

Πιό συγκεκριμένα ο κ. Παπαευαγγέλου κατηγορείται για εμπλοκή σε μία μεγάλη κομπίνα, μαζί με στελέχη της Εθνικής Τράπεζας, για την πώληση ακινήτων στην Ελλάδα, μέσω POS, σε Κινέζους τουρίστες !

Τα όσα σχετίζονται με τις αξιόποινες πράξεις που έχει εντοπίσει η δικαιοσύνη μπορεί να το διαβάσει κανείς σε άλλα ρεπορτάζ του europost.gr.

 

Αυτό, όμως, που θέλουμε να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας είναι τα αντίστοιχα ρεπορτάζ του europost.gr, που αναφέρθηκαν σε πλήθος αγορών ακινήτων από τον πρώην αντιπρόεδρο τηςJumbo, μεταξύ των οποίων και η βίλα Κωστόπουλου στη Φιλοθέη.

Τότε (Ιούνιος του 2018) το europost.gr έγραφε ότι το σπίτι του Π. Κωστόπουλου δεν βγήκε ποτέ σε πλειστηριασμό και παρέμενε όλα τα χρόνια στο στοκ των ακινήτων της Τράπεζας.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέραμε ότι η υπερπολυτελής αυτή βίλα βρίσκεται σε ένα απ’ τα καλύτερα σημεία της Φιλοθέης, έχει συνολική επιφάνεια 1.250τ.μ. και έχει κήπο 1,2 στρέμματα και πισίνα 68τ.μ.

Το σπίτι περιλαμβάνει 4 επίπεδα: Το υπόγειο με 528τ.μ., το ισόγειο με 280τ.μ., τον πρώτο με 253τ.μ. και τον δεύτερο με 182τ.μ..

Τον σχεδιασμός είχε κάνει ο αρχιτέκτονας Τάσος Ζέππος.

Στο ρεπορτάζ σημειώναμε επίσης ότι ο τότε αντιπρόεδρος της Jumbo Παπαευαγγέλου είναι παντρεμένος με Μυκονιάτισα και είναι στην εταιρεία από το 1995. Ενώ πριν από 6 χρόνια έκανε συνδικαιούχους τις κόρες του σε κοινές επενδυτικές μερίδες, μοιράζοντας στην κάθε μία 1.971.727 μετοχές απ’ την προσωπική επενδυτική του μερίδα.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα