COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για «μπροστινούς» του Κυριάκου Μητσοτάκη κατηγορεί ο Μπογδάνος τους Φαήλο Κρανιδιώτη και Θάνο Τζήμερο! «Είσαι αλαζόνας» του απαντούν αυτοί και τον διαγράφουν από το κόμμα τους! Άγριος καυγάς διαλύει την «Εθνική Δημιουργία» και γίνεται αφορμή για πανηγύρι στο Twitter


Για «μπροστινούς του Κυριάκου Μητσοτάκη» κατηγορεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τους Φαήλο Κρανιδιώτη και Θάνο Τζήμερο, μαζί με τους οποίους συναποτελούσαν μέχρι εχθές την ηγετική ομάδα της αποκαλούμενης «Εθνικής Δημιουργίας». Οι δύο… καμπαλέρος με τη σειρά τους έβγαλαν στη σέντρα τον ανεξάρτητο βουλευτή και τον κατηγόρησαν για «αλαζονεία» και για δικά του προσωπικά παιχνίδια, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα τη διαγραφή του από ένα κόμμα το οποίο υπήρξε μόνον στα χαρτιά και στο διαδίκτυο, αφού μέχρι σήμερα δεν έκανε ούτε μία ανοιχτή πολιτική εκδήλωση.

Ο άγριος καυγάς και η οριστική διάλυση της «Εθνικής δημιουργίας» προέκυψαν από τις (ομολογουμένως) υστερικά φιλομητσοτακηκές αναρτήσεις, που έκαναν οι Φαήλος Κρανιδιώτης και Θάνος Τζήμερος για το σκάνδαλο των υποκλοπών, υιοθετώντας πλήρως τους βαρύτατους υπαινιγμούς και τις παρακρατικές διαρροές κύκλων της κυβέρνησης για τον Νίκο Ανδρουλάκη και την προσωπική του ζωή, οι οποίες ακολούθησαν τις εκρηκτικές αποκαλύψεις για το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Όπως θα δείτε και στη συνέχεια, στις αναρτήσεις που δημοσιεύει το europost.gr, ο Φαήλος κρανιδιώτης κάνει περίεργες αναφορές για την απόλυτα προσωπική ζωή του Νίκου Ανδρουλάκη, ισχυρίζεται διάφορα για τη συμπεριφορά του σημερινού Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ προς τις συντρόφους του και άλλα πολλά, που έχουν προκαλέσει έκρηξη οργής και αγανάκτησης στην κοινή γνώμη και ιδιαίτερα στους οπαδούς της Κεντροδεξιάς και της Δεξιάς, που αναζητούν έναν νέο πολιτικό φορέα στις επόμενες εκλογές, που δεν θα έχει την παραμικρή σχέση με τη μητσοτακική Νέα Δημοκρατία, η οποία αποτελεί μία μετεξέλιξη της παρέας των εκσυγχρονιστών του Κώστα Σημίτη και του Γιωργάκη Παπανδρέου.

Πάντως ο άγριος καυγάς του Μπογδάνου με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Θάνο Τζήμερο, δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ, γιατί οι δύο τελευταίοι απειλούν με «νέες αποκαλυπτικές ανακοινώσεις» κατά Μπογδάνου, όπως διαδίδουν άτομα του στενού τους περιβάλλοντος,

Πιο αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ έχει ως εξής:
Η πολιτική «παρά φύσιν σύμπραξη» του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τους Θάνο Τζήμερο και Φαήλο Κρανιδιώτη, διαλύθηκε σήμερα, μετά την αποδοκιμασία του Κ. Μπογδάνου στα tweet του Φ. Κρανιδιώτη που στήριζε Κ. Μητσοτάκη στις τηλεφωνικές υποκλοπές.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά αποδοκίμαζε και την δημοσιοποίηση από Φ. Κρανιδιώτη φημών για το περιεχόμενο των υποκλοπών αναφορικά με την προσωπική ζωή του προέδρου του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, οι επικεφαλής του κόμματος «Εθνική Δημιουργία», ανακοίνωσαν ότι διέγραψαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Το κόμμα του Κ. Μπογδάνου, η Εθνική Συμφωνία, έτσι ή αλλιώς, ήταν ο κορμός της Εθνικής Δημιουργίας.

Χθες ο Κ. Μπογδάνος ανακοίνωσε την συμφωνία με την Α. Λατινοπούλου για να αναλάβει αυτή την αντιπροεδρία της Εθνικής Συμφωνίας, ουσιαστικά διαγράφοντας αυτός πρώτος τους Τζήμερο-Κρανιδιώτη.

Χθες επίσης οι Τζήμερος και Κρανιδιώτης του ζήτησαν να πάρει πίσω την δήλωσή του και να χειροκροτήσει τον Κ. Μητσοτάκη, αλλιώς θα διέλυαν την συνεργασία. Αυτός αρνήθηκε για λόγους «ηθικής και πολιτικής δεοντολογίας», όπως δηλώνει.

Η ανακοίνωση των Τζήμερου-Κρανιδιώτη

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας.

Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης».

Φαίνεται ότι στις «αρχές» της Δημιουργίας είναι η επιβράβευση και το χειροκρότημα των υποκλοπών και η εκμετάλλευση προσωπικών ζητημάτων των αντιπάλων του Κ.Μητσοτάκη…

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του από τη νεοσύστατη «Εθνική Δημιουργία» απαντά στους Θάνο Τζήμερο και Φαήλο Κρανιδιώτη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε λόγο για «παράρτημα της ΝΔ».

«Δεν έφυγα από τη ΝΔ για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης» ήταν η πρώτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τη διαγραφή του.

Κι αυτό γιατί όπως είπε, ο Φαήλος Κρανιδιώτης «έχει βγει ως την πιο προωθημένη εμπροσθοφυλακή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα του Νίκου Ανδρουλάκη».

«Καμία στήριξη στην ‘’πασοκοποταμίσια’’ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Χθες επίσης οι Τζήμερος και Κρανιδιώτης του ζήτησαν να πάρει πίσω την δήλωσή του και να χειροκροτήσει τον Κ.Μητσοτάκη, αλλιώς θα διέλυαν την συνεργασία. Αυτός αρνήθηκε για λόγους «ηθικής και πολιτικής δεοντολογίας», όπως δηλώνει.

Κ. Μπογδάνος: Προχωράμε δυνατά με την Α.Λατινοπούλου
Λίγη ώρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter λέγοντας πως όραμα του κόμματός του είναι μία «ανεξάρτητη δεξιά, ενάντια στην αριστερή ατζέντα».

«Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Όραμά μας είναι η καθαρή, ανεξάρτητη δεξιά, έναντια στην αριστερή ατζέντα, υπέρ του έθνους κ της λογικής.

Χωρίς υπόγειες εξαρτήσεις κ ενοχές για τη συντηρητική-χριστιανική της ταυτότητα.

Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου.

Back to top button