ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ

‘Ναί, είδα τον Στέφανο Χίο! Αλλά, καμία σχέση με τη Μαρέβα! Τον είδα για άλλη υπόθεση και τον καλώ, αν θέλει, να δώσει τη συνομιλία μας στην δημοσιότητα!’ Αποκλειστικές δηλώσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου στο europost.gr

Της σύνταξης του europost.gr

Την ώρα, που οι Ειδικές Εγκληματολογικές Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ εντείνουν την προσπάθειά τους για να αποκαλύψουν ποιοί κρύβονται πίσω, από εκείνους, που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, ο διακεκριμένος ποινικολόγος και κορυφαίος δικηγόρος Αθηνών Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με αποκλειστικές δηλώσεις του στο europost.gr, έρχεται να διαλύσει μια περίεργη φημολογία που δρομολογήθηκε χθες και τον αναμειγνύει, με ρόλο περίεργο, στη συγκεκριμένη υπόθεση.

‘Ναί, είδα τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο! Αλλά, η συνάντησή μου αυτή μαζί του δεν είχε καμία σχέση με τη Μαρέβα! Τον είδα για άλλη υπόθεση, που και αυτός γνωρίζει καλά. Ας δώσει τη συνομιλία μας στην δημοσιότητα’, τόνισε με αποκλειστικές δηλώσεις του στο europost.gr ο γνωστός ποινικολόγος.

Επιπλέον, ο κ. Δημητρακόπουλος υπογράμμισε ότι οι αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές πρέπει να βρούν το συντομότερο δυνατόν τους δράστες της επίθεσης κατά του Στέφανου Χίου, διευκρινίζοντας ότι είχαν καθαρά ανθρωποκτόνο πρόθεση και ότι ο δημοσιογράφος σώθηκε από θαύμα.

Να σημειωθεί ότι η περίεργη φημολογία, που αναπτύχθηκε στο διαδίκτυο, προσπαθούσε να συνδέσει τη συνάντηση Δημητρακόπουλου – Χίου, από την οποία η εφημερίδα ‘Μακελειό’ δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες, με το γεγονός ότι ο πολύ γνωστός δικηγόρος έχει αναλάβει, κατά καιρούς και ορισμένες υποθέσεις της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ήρθε, λοιπόν, με τις αποκλειστικές του δηλώσεις στο europost.gr, να αποκαταστήσει την αλήθεια και να βάλει τα πράματα στη θέση τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button