Επίθεση σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Παρασκευής μέλη του «Ρουβίκωνα».

Ειδικότερα, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» εισέβαλαν στο συμβολαιογραφείο, το οποίο βρίσκεται στον 7ο όροφο κτηρίου στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας, και προκάλεσαν υλικές ζημιές, ενώ έπειτα από λίγο αποχώρησαν.

Σε ανάρτησή του στο athens.indymedia, ο «Ρουβίκωνας» σημειώνει ότι η επίθεση στο γραφείο έγινε επειδή «η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών ήδη από τις αρχές των διαδικασιών». «Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαϊκών κατοικιών θα βιώνουνε και την αντίδραση των από τα κάτω» αναφέρουν μεταξύ άλλων τα μέλη της οργάνωσης.

Στη συνέχεια, ο «Ρουβίκωνας» έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, όπου παρουσιάζονται μέλη του φορώντας κουκούλες να εισβάλουν στο γραφείο και με βαριοπούλες να καταστρέφουν υπολογιστές και τζαμαρίες.

Στους χώρους του συμβολαιογραφείου υπάρχουν και πολίτες, οι οποίοι προσπαθούν να καλυφθούν.

Υπάλληλος του γραφείου εμφανίζεται να λέει στους εισβολείς πως το συμβολαιογραφείο δεν κάνει πλειστηριασμούς, με τα μέλη του «Ρουβίκωνα» να φωνάζουν «να τα πεις στο αφεντικό σου, έχετε κάνει δεκάδες».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα