COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Νέα καταγγελία «βόμβα» για σεξουαλική κακοποίηση νεαρού από διάσημο Έλληνα! Η σοκαριστική περιγραφή της επίθεσης


Τον δρόμο για νέες αποκαλύψεις άνοιξε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την καταγγελία της, καθώς ακόμα μία ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά ένα άλλο δημόσιο πρόσωπο.

Ο Ηλίας Γκιώνης αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ακόμα ένα περιστατικό κακοποίησης.

Ο ακτιβιστής, που έκανε γνωστή την καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, δημοσιοποίησε πριν λίγη ώρα και μια ακόμα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης.

Αυτή τη φορά είναι ένας άνδρας που γνωρίζει ο ίδιος και η επικαιρότητα ανέσυρε τις εφιαλτικές μνήμες του.

Ακολουθεί ολόκληρη η καταγγελία
Στις 5/12 ημέρα Κυριακή ξημερώματα, τελείωσα από τη δουλειά μου και πήγα σε ένα πάρτι στο Ωδείο Αθηνών. Εκεί γνώρισα τον (……) μέσω ενός κοινού γνωστού μας. Ενώ στην αρχή ξεκίνησε ένα φλερτ με φιλιά και χορό με κοινή συναίνεση σύντομα εξελίχθηκε σε έναν εφιάλτη. Ξαφνικά άρχισε να γίνεται παρεμβατικός και βίαιος. Καθώς χορεύαμε με έπιασε κεφαλοκλείδωμα, κόλλησε από πίσω μου, προσποιούμενος σεξουαλική πράξη. Στη συνέχεια, αφού με χαστούκισε και με έφτυσε στο πρόσωπο άρχισα να πανικοβάλλομαι με αποτέλεσμα να θέλω να φύγω. Ενώ προσπάθησα να φύγω από το dance floor και να απομακρυνθώ από κοντά του. Εκείνος με ακολούθησε και με άρπαξε από το χέρι τραβώντας με στη τουαλέτα. Αυτός όντας μεγάλης σωματικής διάπλασης δεν κατάφερα να του ξεφύγω. Με αποτέλεσμα να με οδηγήσει σε μια από τις τουαλέτες που είχε αδειάσει.

Τότε του είπα, ότι δεν θέλω να μπω μέσα μαζί του και ότι θέλω να πάω πίσω στους φίλους μου. Εκείνη τη στιγμή έγινε ακόμη πιο βίαιος. Τον παρακαλούσα να με αφήσει και δεν με άφηνε. Όσο εγώ αντισκεκόμουν, εκείνος με έπιασε ξανά κεφαλοκλείδωμα προσπαθώντας να με βάλει μέσα στην τουαλέτα. Προσπάθησα για άλλη μια φορά να φύγω και εκείνος με έπιασε από τον λαιμό και με κόλλησε στον τοίχο, με χαστούκισε ξανά και με έφτυσε και προσπάθησε να με φιλήσει. Συνέχισα να αντιστέκομαι και τότε με γύρισε με το πρόσωπο κολλημένο στον τοίχο, ενώ με το ένα χέρι με είχε ακινητοποιήσει, το άλλο το είχε βάλει μέσα από το εσώρουχό μου εισχωρώντας με βία μέσα μου. Μου ψιθύρισε στο αυτί, ότι θα μου σκίσει το παντελόνι και θα με γ@@ησει μπροστά στον κόσμο. Ενώ κατάφερα κάπως να ξεφύγω, εκείνος με κρατούσε από το εσώρουχό μου και συνέχισε να με τραβάει. Βγήκα από την τουαλέτα και στην ουρά της αναμονής ευτυχώς είδα μια φίλη μου, στην οποία έτρεξα τρομαγμένος και της ζήτησα βοήθεια.

Αυτός με έπιασε μπροστά της από τον λαιμό, με έφτυσε και με χαστούκισε και προσπάθησε να με φιλήσει. Η φίλη μου του είπε να με αφήσει ότι δεν θέλω και αυτός απάντησε «όχι αφού θέλω εγώ». Τότε εμφανίστηκαν άλλες δύο κοπέλες που είδανε το περιστατικό , του τραβήξανε το χέρι, του είπαν να με αφήσει και επιτέλους το έκανε. Σα να μη συνέβη τίποτα, με έπιασε με υπεροπτικό ύφος μου είπε «όλα καλά ε, είμαστε εντάξει, έτσι;». Υποθέτω ότι επειδή συνειδητοποίησε ότι υπήρχαν άνθρωποι τριγύρω.

Το γεγονός αυτό με έχει σοκάρει, από τότε δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι. Συζητώντας και με άλλα άτομα, έμαθα ότι υπάρχουν κι άλλα περιστατικά χειρότερα από το δικό μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος , παρόλαυτα τον προστατεύει σε κάποιο βαθμό ο περιγυρός του, δικαιολογώντας τον λέγοντας «μα είναι καλό παιδί».

Ελπίζω και πιστεύω με αυτή τη δημοσίευση να δώσω βήμα και θάρρος σε όλες και όλους που έχουν δεχθεί οποιαδήποτε παρεμβατική συμπεριφορά από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Υ.Γ. Εξίσου λυπηρό σε αυτή την ιστορία, είναι ότι υπήρχε κόσμος μέσα στην τουαλέτα που δεν αντέδρασε βλέποντας το συμβάν.

Back to top button