ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα θρασύτατη επίθεση Ερντογάν κατά Ελλήνων, Ισραηλινών και Σύρων: «Άτιμα κράτη με άτιμους κυβερνήτες που αποσταθεροποιούν τον κόσμο»!

Για μια ακόμη φορά ο Ταγίπ Ερντογάν έπιασε στο στόμα του την Ελλάδα και την Κύπρο, αυτή τη φορά μιλώντας για το… Αζερμπαϊτζάν, μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου στην Άγκυρα. Για «άτιμα κράτη και άτιμους κυβερνήτες που αποσταθεροποιούν τον κόσμο» έκανε λόγο!

Αφού ο Τούρκος Πρόεδρος για κάποιο λόγο που μόνο αυτός καταλαβαίνει, συμπέρανε ότι «είναι καθήκον κάθε αξιότιμου κράτους να υποστηρίξει τον αγώνα του Αζερμπαϊτζάν για τη διάσωση των κατεχόμενων εδαφών του», τα έβαλε και με την ομάδα MİNSK: «Η ομάδα MINSK που συγκροτήθηκε από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Ρωσία στο πλαίσιο του ΟΑΣΕ, καταδίκασε το πρόβλημα σε αδιέξοδο αντί να το λύσει».

Και κάπου εκεί ξεκίνησε τα ωραία: «Δεν είναι δυνατόν για την ανθρωπότητα να επιτύχει μόνιμη ειρήνη και ηρεμία χωρίς να ελευθερώσει τον κόσμο από τα άτιμα κράτη και τους άτιμους κυβερνήτες τους»! Κοίτα ποιος μιλάει για ειρήνη, έχοντας εισβάλει σε τόσες χώρες, αν είναι δυνατόν!

Για να προσθέσει το ξεχωριστό… κερασάκι στην τούρτα, που μας αφορά: «Αυτά τα αδίστακτα κράτη, από το Ισραήλ, την ελληνοκυπριακή πλευρά και το συριακό καθεστώς, διώκουν τους πολίτες τους και αποσταθεροποιούν τον κόσμο. Κρύβονταν κάτω από τις παγκόσμιες δυνάμεις, αλλά οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται από αυτά τα κράτη, τα οποία υπήρξαν καταστροφή για την ανθρωπότητα, τελειώνουν τώρα. Ο κόσμος δεν αντέχει πλέον αυτή τη δίωξη».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Back to top button