Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος από την επεισοδιακή διάλυση της συνεργασίας της Πάολας με τον Νότη Σφακιανάκη. Δεν φτάνει ο χαμός που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις που έκανε η γνωστή τραγουδίστρια για τη συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη, τώρα έρχονται να προστεθούν και δημοσιεύματα περί πληρωμών.

Κι ενώ τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ανέφεραν πώς η τραγουδίστρια πλήρωσε από την τσέπη της όλο το προσωπικό του νυχτερινού κέντρου, χορεύτρια από το μπαλέτο του Νότη Σφακιανάκη το διέψευσε κατηγορηματικά.

«Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο….. Για όλους εσάς που διαβάζετε ότι γράφουν κάποιοι «δημοσιογράφοι» και τα πιστεύετε να σας πληροφορήσω ότι δεν πληρωθήκαμε ποτέ για το Σάββατο που δεν δουλέψαμε στο #Gazilive τελευταία στιγμή….. Και φυσικά ούτε τις επόμενες μέρες!!! (Το γράφω γιατί με ρωτήσατε πολλοί! Και η παραπληροφόρηση έχει τα όρια της…)» έγραψε αρχικά η εντυπωσιακή Κατερίνα Βασιλείου.

Στη συνέχεια, όμως, και συγκεκριμένα απαντώντας σε διαδικτυακό φίλο της, η ίδια αποκάλυψε πώς έχουν γραφτεί ανακρίβειες, αλλά έπλεξε το εγκώμιο της Πάολα, γράφοντας: «Υπέροχη, μοναδική, θεαααα αλλά στο τέλος γράφτηκε πολύ ψέμα!!! Βγείτε να αποκαταστήσετε την Αλήθεια!!! Είναι κρίμα γιατί περάσαμε υπέροχα».


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα