Γράφαμε χθες για τον «λευκό καπνό» που βγήκε λίγο μετά τη δίκη στο κτίριο 5 της πρώην σχολής Ευελπίδων ανάμεσα στον Αλέξανδρο και τη Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου και την πρωτότοκη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθας Κουτουμάνου με Μήλον της έριδος την αγαπημένη βίλα της αείμνηστης ηθοποιού στο Πόρτο Ράφτη. Κι εκεί ειπώθηκαν πολλά…

Είδαμε, λοιπόν, τον διάσημο ποινικολόγο να καταφτάνει υποβασταζόμενος από συνεργάτη του και μετά τη δίκη να πλησιάζει τη Μάρθα, να της μιλά στοργικά και να την παίρνει αγκαλιά. Λίγο μετά ήταν διάχυτη η πρόθεση των δυο πλευρών να τα βρουν εξωδικαστικά με τη Μάρθα να το δηλώνει ευθαρσώς.

Ωστόσο, η αδελφή της, η οποία μάλιστα δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε (εκτός από τον πατέρα της) από τη δικηγόρο Ευφροσύνη Κρητικού, με ανάρτησή της στα σόσιαλ μίντια πάει κόντρα στην ήπια και τρυφερή προσέγγιση του πατέρα της και ρίχνει νέο λάδι στη φωτιά στην κόντρα της με την Μάρθα, κάτι που σύμφωνα με ρεπορτάζ του PatKiout.gr, δεν βρίσκει σύμφωνο τον ποινικολόγο.

«Ο κίνδυνος του να λες την ιστορία μόνο από την μία μεριά!», έγραψε, προκαλώντας την αντίδρασή του αλλά και τον φόβο ότι η κόρη του θα τινάξει στον αέρα τον εξωδικαστικό συμβιβασμό που ο ίδιος κατάφερε να πετύχει με την Μάρθα. Η δε Κουτουμάνου, όπως μάθαμε, πάνω που άρχισε να ηρεμεί μετά την πυροσβεστική παρέμβαση του Λυκουρέζου, έχει γίνει πάλι άγριο θηρίο με τους υπαινιγμούς της αδελφής της ότι στο δικαστήριο ακούστηκε μόνο η μία πλευρά.

Δες την ανάρτηση της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου που άναψε νέες φωτιές:


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα