COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

EΛΛΑΔΑ

Νέα ‘βόμβα’ από τον Κατερινόπουλο: «Ο Μάνος Δασκαλάκης πρέπει να δώσει εξηγήσεις!» – Τι κρύβεται πίσω από το θάνατο της Τζωρτζίνας;

Άστραψε και βρόντηξε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος κατά του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος έχει πλέον διαχωρίσει πλήρως τη θέση του από την σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου και υποστηρίζει πως όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Ο κ. Κατερινόπουλος διερωτήθηκε πως γίνεται να μην είχε καταλάβει τίποτα ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών και ειδικά το τελευταίο διάστημα που… βούιζε ο τόπος ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στην υπόθεση της Πάτρας.

«Έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου. Ο κύριος Δασκαλάκης δεν πείθει και με δεδομένο ότι ήταν σε διάσταση όλον αυτόν τον καιρό», σχολίασε στο Star και πρόσθεσε ερωτήματα που αφορούν τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη:

«Να δούμε και κάποια άλλα, που δεν δένουν αυτά που λέει ο κύριος αυτός. Γιατί την επόμενη μέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας πήγε στην Εισαγγελία Αθηνών να πάρει παραγγελία για να μεταφερθεί το παιδί σε ιατροδικαστή της Πάτρας; Δεν έχει ιατροδικαστική υπηρεσία η Αθήνα; Πήρε αρνητική απάντηση. Πού την βρήκε την ψυχραιμία αυτή; Μέσα στον πόνο του και την μεγάλη αγάπη του για την Τζωρτζίνα; Γιατί πήγε την ίδια ημέρα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων για να πάρει από εκεί εντολή να μεταφερθεί το παιδί στην Πάτρα; Για ποιο λόγο; Από τον πόνο του το μεγάλο; Εμπιστεύονταν πολύ περισσότερο τον ιατροδικαστή της Πάτρας; Υπήρχαν άλλοι λόγοι; Και ποιοι είναι αυτοί;»

Σύμφωνα με τον απόστρατο Ταξίαρχο, οι Αρχές πρέπει να δουν αν είναι ή όχι συνένοχος, αλλά όπως και να ’χει, το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις:

«Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Όλα τα άλλα είναι βαράτε με κι ας κλαίω. Δεν πείθει. Δεν λέω ότι είναι συμμέτοχος, αυτό θα το δουν οι Αρχές. Δεν πείθει, όμως, αυτή η συμπεριφορά κανέναν πατέρα. Είτε είναι 20, είτε είναι 30 χρονών. Κι αν δεν ήταν ικανός να γίνει πατέρας, να μη γινόταν».

Τα τρία σενάρια για το κίνητρο της δολοφονίας της Τζωρτζίνας
Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε το Star για τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της αστυνομίας, υπάρχουν τρεις πιθανοί λόγοι για τους οποίους η Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησε στη δολοφονία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, της κόρης της Τζωρτζίνας.

Σενάριο πρώτο
Η εμμονή της με τον Μάνο Δασκαλάκη και το ενδεχόμενο εκδίκησής του, κάνοντας κακό στα παιδιά τους.

Όπως αναφέρθηκε, υπάρχει μια τριπλή σύμπτωση στην υπόθεση. Κάθε φορά που ο πατέρας των παιδιών έφευγε από το σπίτι ή απειλούσε με διαζύγιο, ένα από τα κορίτσια αρρώσταινε και στη συνέχεια πέθαινε. Ο πατέρας επέστρεφε στο σπίτι και το ζευγάρι ερχόταν –θεωρητικά- πάλι κοντά.

Σενάριο δεύτερο
Η προσέλκυση της προσοχής.

Όλες οι μαρτυρίες μέχρι στιγμής για τον χαρακτήρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλούν για μια γυναίκα που ήθελε να τραβά την προσοχή (έστω και μέσω του οίκτου) και να μιλά συνεχώς για τον εαυτό της.

Η 33χρονη ήθελε και θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και δεν αποκλείεται να το καταφέρνει αυτό και με περιστατικά τα οποία η ίδια προκάλεσε.

Σενάριο τρίτο
Φοβόταν τη Τζωρτζίνα.

Δεν είναι λίγες οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει ότι πιθανώς η Τζωρτζίνα κάτι να είδε, ή να άκουσε το βράδυ του θανάτου της έξι μηνών Ίριδας, η οποία πέθανε στην κούνια της.

Τρεις εβδομάδες μετά την απώλεια της Ίριδας, άρχισε να αρρωσταίνει η εννιάχρονη και αυτό μόνο σύμπτωση δεν θεωρείται από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Όπως λένε όλοι, η Τζωρτζίνα ήταν ένα πανέξυπνο παιδί και δεν είναι ακραίο το σενάριο η Ρούλα Πισπιρίγκου να είδε πως δεν μπορούσε να την χειραγωγήσει και από φόβο μην τυχόν η μικρή αποκαλύψει κάτι, έφτασε μέχρι τη δολοφονία της κόρης της.

Back to top button