COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

EΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις φρίκης στα Πετράλωνα: Τι έκανε η μητέρα των παιδιών μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες; Αυτοί είναι οι κατηγορούμενοι για τα πάρτι-όργια βιασμών!


Πετράλωνα: Ότι δεν επιθυμεί να κοινοποιήσει τη θέση της στα κανάλια δηλώνει η μητέρα που καταγγέλλεται από τα ίδια της τα παιδιά πως έκανε «πλάτες» στο σύζυγό της για να βιάζει τα παιδιά. Δέκα είναι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση των βιασμών του ανήλικου αγοριού από τον ίδιο του τον πατέρα αλλά και φίλους του. Τι λένε κατηγορούμενοι για την υπόθεση.

«Η μητέρα δεν επιθυμεί να κοινοποιήσει τη θέση της στους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά μόνο ενώπιον των αρμοδίων αρχών όπως πράττει, δηλαδή να απευθύνεται στις αρμόδιες Αρχές ανελλιπώς από το έτος 2017 κι έπειτα. Ενδεικτικά αναφέρει τις αιτήσεις – αναφορές της τα έτη 2017, 2018 κι έπειτα προς την αρμόδια Αρχή κατά του πατέρα των παιδιών της» τονίζει η μητέρα στο MEGA.

Όπως τονίζεται η ίδια «έχει ζητήσει την αφαίρεση της γονικής μέριμνας από τον πατέρα και τον αποκλεισμό του από την επικοινωνία του με τα παιδιά, η επιμέλεια των οποίων της έχει ανατεθεί με απόφαση. Έχει ζητήσει με εξώδικη όχληση προς τον φερόμενο «Συγγραφέα» την άμεση επιστροφή του παιδιού στην οικία της μητέρας.

«Με εξανάγκαζε να κάνω πλύσεις στομάχου»
Το 17χρονο -σήμερα- θύμα καταγγέλλει πως η ίδια του η μητέρα διέδιδε στη γειτονιά πως ήταν «προβληματικός». «Με εξανάγκαζε να κάνω πλύσεις στομάχου τόσο σε νοσοκομεία όσο και στο σπίτι πάμπολλες φορές για φάρμακα που υποτίθεται πως έπινα, ενώ της φώναζα πως δεν το έχω κάνει» φέρεται να αναφέρει το θύμα.

«Μου συμπεριφερόταν οδυνηρά. Με μισούσε γιατί της θύμιζα τον άντρα της και “πατέρα” μου. Με μισεί ακόμη περισσότερο σήμερα γιατί βρήκα τη δύναμη, με τη στήριξη ξένων τότε ανθρώπων να καταγγείλω όλα όσα έχω υποστεί από τον “πατέρα” μου. Με μισεί ακόμα πιο πολύ γιατί ήρθαν στο φως οι δικές της ευθύνες, η συνενοχή της και η δική της κακοποιητική της συμπεριφορά».

Οι 10 κατηγορούμενοι για τα πάρτι βιασμών
Ο πατέρας, ο θείος, η σύντροφος και υπάλληλος του πατέρα, ένα φιλικό ζευγάρι και δύο αλλοδαποί υπάλληλοί του κατηγορούνται ότι έπαιρναν μέρος στο πάρτι βιασμών του ανήλικου στα Πετράλωνα, σύμφωνα με το MEGA.

1. Πατέρας

2. Αδελφός πατέρα

3. Σύντροφος και υπάλληλος πατέρα

4. Συνεργάτιδα πατέρα

5. Σύζυγος συνεργάτιδας

6. Φίλος Πατέρα

7. Φίλος Πατέρα

8. Γυναίκα με άγνωστη σχέση με τον πατέρα

9. Αλλοδαπός υπάλληλος πατέρα

10. Αλλοδαπός υπάλληλος πατέρα

Θείος παιδιού: «Τα παιδιά είναι μιλημένα»
Μιλώντας στο MEGA, ο θείος του ανήλικου που καταγγέλλεται ότι το βίαζε, αρνείται όλες τις κατηγορίες. Αν και έχουν ασκηθεί διώξεις εναντίον τους δεν έχουν κριθεί προφυλακιστέοι. Ο ίδιος δηλώνει ότι μαζί με τον αδερφό του – πατέρα των παιδιών – είναι θύματα σκευωρίας που ίσως ξεκίνησε από την εν διαστάσει σύζυγο του αδελφού του.

«Το κάνει καθαρά για εκδίκηση η μητέρα. Τον αδερφό μου τον έχει τσακίσει οικονομικά. Το παιδί το έχουν δει και ψυχίατροι, δεν υπάρχει εύρημα, δεν υπάρχει τίποτα. Τα παιδιά είναι μιλημένα. Η μεγάλη η κόρη έπεσε σε αντιφάσεις μεγάλες στον ανακριτή. Δεν έχει πειράξει μυρμήγκι ποτέ του».

Τα παιδιά έχουν στραφεί και εναντίον της μητέρας, την οποία κατηγορούν για συγκάλυψη.

Κατηγορούμενος: «Εγώ τα παιδιά δεν τα γνωρίζω»
Άντρας που επίσης κατηγορείται ότι συμμετείχε στην κακοποίηση των παιδιών μεταξύ 2010 και 2014, αναφέρει: «Με ανακάτεψαν χωρίς να γνωρίζω τίποτα. Τους είχα καλέσει στη γιορτή μου και άλλη μια φορά που μας κάλεσαν εκείνοι. Πρέπει να ήταν το 2007. Εγώ τα παιδιά δεν τα γνωρίζω. Πρέπει να ήταν πολύ μικρά. Με ανακάτεψαν μετά από 7 χρόνια. Γιατί εμένα; Τι έκανα; Πήγα στον ανακριτή και του είπα έχω πέσει από τα σύννεφα, να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;»

Επιφυλάξεις για τους διαδοχικούς βιασμούς από τον ιατροδικαστή
Σύμφωνα με το MEGA, από την ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού έχουν προκύψει επιφυλάξεις για τα περί διαδοχικών βιασμών. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η εξέταση του παιδιού καθυστέρησε περίπου τρία χρόνια.

Εξηγώντας το αποτέλεσμα αλλά και τις επιφυλάξεις, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, αν και όπως ανέφερε ο ίδιος δεν εξέτασε το παιδί, σημειώνει: «Έστω ότι ένα παιδί πέφτει, αν πέσει μια φορά τα γόνατα μπορούν να ιαθούν πλήρως ή να μείνει μια μικρή ουλή, όσο περισσότερες φορές πέσει, τόσο περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει κάποιο σημαδάκι. Άρα εν μέρει, προφανώς και υπάρχει δίκιο αν ο συνάδελφος είπε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αφού δεν βλέπει κάτι που σε μια πολλαπλότητα θα έπρεπε να αφήσει σημάδια.»

Τόνισε πάντως παράλληλα πως «Μια έμμεση πιστοποίηση βιασμού σε ένα παιδάκι αυτής της ηλικίας είναι και το σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα».

Back to top button