COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Νέες αποκαλύψεις φρίκης στον Κολωνό: Τι συνέβαινε στο AirBnb που πήγαινε ο Μίχος τη 12χρονη; Ο διάλογος της ου κοριτσιού με την παιδοψυχολόγο


Η 12χρονη έχει αναγνωρίσει το σπίτι που την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος ενώ στην κατάθεσή της είπε πως κάθε βράδυ την περίμενε ένας πελάτης.

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Η κάμερα της εκπομπής Live News βρέθηκε μέσα στο σπίτι, το οποίο αναγνώρισε το 12χρονο κορίτσι στην τελευταία κατάθεση που έδωσε.

Στο σπίτι αυτό η ανήλικη είπε πως την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος και την εξέδιδε καθώς παιδεραστές είχαν κλείσει ραντεβού με αντίτιμο από 50 μέχρι και 100 ευρώ για να βιάσουν ένα κορίτσι της 6ης Δημοτικού.

Όπως μεταδίδει η τηλεοπτική εκπομπή, το σπίτι είναι ένα 6όροφο Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, με την είσοδο της πόρτας να ξεκλειδώνει με κωδικό, ενώ ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος στη φριχτή υπόθεση κάθε φορά είχε το κατάλληλο κλειδί του διαμερίσματος που είχε κλείσει, για να βιώσει το κορίτσι το μαρτύριο του, με εκείνον να την κακοποιεί πάντα πρώτος, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος και στη συνέχεια να την αφήνει στα χέρια «πελατών».

Οι αστυνομικοί δείχνουν στην 12χρονη καρέ όπως αυτά που φαίνονται στο βίντεο, με το κρεβάτι που υπήρχε και την τηλεόραση που ήταν κρεμασμένη σε τοίχο, το μπάνιο του διαμερίσματος, τη μικρή κουζίνα και το υποτυπώδες σαλόνι με τα σκαμπό, δίπλα από τα παράθυρα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η ανήλικη αναγνώρισε ανεπιφύλακτα το δωμάτιο και είπε ότι τις νύχτες που πήγαινε σε αυτό, την περίμενε κάθε φορά ένας πελάτης, που είχε πληρώσει το αντίτιμο της κακοποίησης.

Οι 3 τελευταίοι όροφοι νοικιάζονταν συνήθως σε ανυποψίαστες οικογένειες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στους 3 πρώτους που ήταν και οι φθηνότεροι, υπήρχαν από δύο διαμερίσματα στον κάθε όροφο, με την 12χρονη να θυμάται και να περιγράφει τα όσα ζούσε από τη στιγμή που έφτανε.

«Ανεβαίναμε από την είσοδο και μετά υπήρχε μια πόρτα. Ο Ηλίας Μίχος είχε ένα κλειδί και την ξεκλείδωνε. Σε εκείνο το δωμάτιο ερχόταν ένας άντρας κάθε φορά» αναφέρει στην κατάθεσή της η 12χρονη.

Η εξώπορτα ανοίγει με κωδικό που έδινε ο υπεύθυνος. Αμέσως μετά η 12χρονη μαζί με τον 53χρονο ανέβαιναν στο διαμέρισμα που είχε συμφωνηθεί. Σε αυτό που λίγο αργότερα έφτανε ο εκάστοτε παιδεραστής.

Το κορίτσι πλέον μετά από όλες τις έρευνες και τις αποκαλύψεις αλλά και την προφυλάκιση της μητέρας της έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι συνέβαινε, αφού στην τελευταία της κατάθεση ανέφερε πως, τώρα ξέρει πως μια σειρά από κακοί άνθρωποι, όπως ανέφερε, παγίδευσαν τόσο την ίδια όσο και τους ανθρώπους που την αγαπούσαν και την φρόντιζαν πραγματικά.

Εκτός από το Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, η μικρή αναγνώρισε και τον οίκο ανοχής κοντά στην Ιερά Οδό. Εκεί τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα για την ίδια.

«Θυμάμαι πως έμπαινα από μια γκρι πόρτα. Εκεί μέσα έρχονταν πολλοί άντρες που είχαν κλείσει ραντεβού», λέει στην κατάθεσή της η ανήλικη.

Μάλιστα από την πρώτη της κιόλας κατάθεση η 12χρονςη είχε σοκάρει αναφέροντας πως μέσα στον οίκο ανοχής είχε τύχει να κακοποιηθεί ακόμα και από πέντε άνδρες μέσα σε διάστημα μισής ώρας.

Τα λόγια της 12χρονης στην παιδοψυχολόγο αποτύπωναν ένα μέρος μόνο του εφιάλτη της:

«Ο Ηλίας με πήγαινε σε ένα γκρι κτίριο διώροφο. Εμείς πηγαίναμε στο δεύτερο όροφο. Χτύπαγε ο Ηλίας ένα κουδούνι. Από κάτω. Ανεβαίναμε και μας άνοιγαν και ήταν εκεί στην πόρτα ένας κύριος γύρω στα 30. Πρώτα έμπαινα στο δωμάτιο με τον Ηλία και όταν τελείωνα εγώ περίμενα στο δωμάτιο και μια φορά όταν ήμασταν μόνοι μας και ήταν μόνο εγώ ο Ηλίας κι αυτός, τον άκουσα να λέει «τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε;».

Ο διάλογος της παιδοψυχολόγου με την 12χρονη

Παιδοψυχολόγος: Όταν λοιπόν τελείωνε η επαφή με τον Ηλία, τι συνέβαινε;
12χρονη: Περίμενα εγώ στο δωμάτιο και ερχόταν ένας άλλος.
Παιδοψυχολόγος: Τον οποίο τον είχες δει εσύ ή τον έβλεπες έτσι όπως έμπαινε μέσα;
12χρονη: Όχι, τον έβλεπα έτσι όπως έμπαινε μέσα.
Παιδοψυχολόγος: Και ερχόσουν σε επαφή με αυτόν; Μετά με άλλον και με άλλον, δηλαδή υπήρχαν άνθρωποι που την φορά που πήγαινες εκεί είχες επαφές με πολλούς άντρες;
12χρονη: Ναι. Εκεί μέχρι πέντε.
Παιδοψυχολόγος: Μέχρι πέντε τη φορά που πήγαινες, αυτοί οι άντρες πληρώνανε;
12χρονη: Δεν ξέρω
Παιδοψυχολόγος: Δεν πλήρωνε κάποιος κάτι σε σένα;
12χρονη: Σε μένα δεν έδιναν τίποτα.

Οι εικόνες που πλαισιώνουν τα στοιχεία είναι συγκλονιστικές και το μικρό κορίτσι κάνει μεγάλη προσπάθεια να σταθεί και πάλι στα πόδια του με τη βοήθεια ειδικών που είναι δίπλα της προκειμένου να μπορέσει κάποια στιγμή να αφήσει πίσω τη συστηματική κακοποίηση που υπέστη και να ζήσει τη ζωή της ήρεμη ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο χωρίς φόβο και πόνο στην παιδική της ψυχή.

Back to top button