COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

EΛΛΑΔΑ

Νέες ‘ρουκέτες’ Κατερινόπουλου για τον ρόλο του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς: Την ‘πότιζαν’ με διάφορα κοκτέιλ για να…


Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο απόστρατος ταξίαρχος της Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος σχετικά με τις σχέσεις του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου με τη σπιτονοικοκυρά τους Ευγενία Κούτρα, η οποία πέθανε υπό ανεξακρίβωτες συνθήκες. Ο έμπειρος πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. άφησε αιχμές για τον ρόλο του ζευγαριού σε ό,τι αφορά την 69χρονη γυναίκα που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2020.

Το πρώην ζευγάρι Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ είχε πάρει φάρμακα μόνο δύο φορές το 2017!

Αν και, σύμφωνα με το ζευγάρι Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ο κ. Κατερινόπουλος αποκάλυψε πως δεν της είχε συνταγογραφηθεί κανένα φάρμακο για καρκίνο ή σκλήρυνση κατά πλάκας. Αντίθετα, με βάση το σύστημα ηλεκτρονικών συνταγογραφήσεων, φαίνεται πως η άτυχη σπιτονοικοκυρά είχε πάρει φάρμακα μόνο δύο φορές μέσα στο 2017.

Οι συνταγές είχαν εκδοθεί από ιδιώτες γιατρούς και αφορούσαν απλά σκευάσματα, και σε καμία περίπτωση δεν μαρτυρούσαν ότι η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως ισχυρίστηκε το ζευγάρι στην κοινή τηλεοπτική του συνέντευξη. Μάλιστα στη μία από τις δύο συνταγές αναγράφεται ότι η 69χρονη δεν έπασχε από χρόνια πάθηση και δεν ήταν οικονομικά αδύναμος ασθενής. Επομένως, τίθεται το εύλογο ερώτημα: Πώς γίνεται να μην έχει συνταγογραφηθεί φάρμακο στη γυναίκα η οποία -σύμφωνα με το ζευγάρι- ήταν κατάκοιτη και βαριά άρρωστη;

«Είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είχε καλές σχέσεις με τη Ρούλα. Από την άλλη, ο Μάνος και η Ρούλα τής πήγαιναν συνέχεια διάφορα κοκτέιλ χυμών για να τη δυναμώσουν, από το 2017 και μετά. Λογικό είναι σε έναν αδύναμο άνθρωπο να του δώσεις χυμό να πιει. Αυτός ο χυμός, όμως, μπορεί να περιέχει οτιδήποτε μέσα» δήλωσε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος σε δηλώσεις του στο Star. Εξάλλου, σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γειτόνισσας της Ευγενίας Κούτρα: «Πρέπει να τη χαπακώνανε με ηρεμιστικά τη γυναίκα για να είναι σε αδράνεια. Να την κάνουν ό,τι θέλουν. Είχε ακουστεί ότι σκόπευε να γράψει το σπίτι στην Τζωρτζίνα…»

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση με την 69χρονη σπιτονοικοκυρά είχε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος διαχειριζόταν τη σύνταξή της από το 2017 έως το 2020, οπότε πέθανε. Οπως προέκυψε, την περίοδο της οικονομικής διαχείρισης από τον Δασκαλάκη συσσωρεύονταν χρέη στο ακίνητο της άτυχης γυναίκας. Οι ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί νερού είχαν ξεπεράσει τα 1.000 ευρώ, ενώ η 69χρονη είχε πάρει δάνειο, το οποίο σταμάτησε να εξυπηρετείται. Μάλιστα, υπάρχει διαταγή πληρωμής στις 22 Νοεμβρίου του 2021, δηλαδή έναν χρόνο μετά τον θάνατο της 69χρονης.

«Το δάνειο ανέρχεται στο ύψος των 63.000 ευρώ και, περαιτέρω, οι οφειλές οι οποίες από το 2017 είχαν συγκεντρωθεί στο πρόσωπο της άτυχης σπιτονοικοκυράς δεν εξυπηρετούνταν από τον κύριο Δασκαλάκη. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι υπάρχει ένα τεράστιο ερωτηματικό για τα οικονομικά, τα οποία ο κύριος Δασκαλάκης δεν μπορεί να δικαιολογήσει» επισημαίνει ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος θεωρεί πως πρέπει να ελεγχθεί από γραφολόγο το πληρεξούσιο που είχε κάνει η Ευγενία Κούτρα στον Μάνο Δασκαλάκη για να χειρίζεται τα οικονομικά της προκειμένου να διαπιστωθεί αν η υπογραφή της είναι πραγματική.

Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί η διάψευση της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι η 69χρονη πέθανε από καρκίνο. Η άτυχη γυναίκα είχε εισαχθεί με πυρετό στο νοσοκομείο τέσσερις ημέρες πριν από τον θάνατό της. Ο υπέρηχος είχε βγει καθαρός, οι καρκινικοί δείκτες ήταν φυσιολογικοί, ενώ στην αξονική εντοπίστηκαν βλάβες στο ήπαρ και αυξημένος όγκος της μήτρας. Oμως, σύμφωνα με καθηγητή Ογκολογίας, ο καρκίνος του ενδομητρίου που αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου της είναι επίπονος και εντοπίζεται εύκολα. Ο ασθενής υποφέρει και δεν μπορεί να οδηγηθεί στο νοσοκομείο μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τον θάνατο του…

Back to top button