ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο ‘χαστούκι’ στο Μαξίμου: Αποθέωση για τον Κώστα Καραμανλή στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη! Το ηχηρό μήνυμα του πρώην Πρωθυπουργού (Βίντεο)

Με εκδηλώσεις ενθουσιασμού υποδέχτηκαν στη Λάρισα τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος έδωσε το παρόν στην παρουσίαση του βιβλίου του Διευθυντή της εφημερίδας Εστία, Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις έφτασε στην αίθουσα, άπαντες άρχισαν να τον χειροκροτούν παρατεταμένα. Ενώ έντονη ήταν η παρουσία των «γαλάζιων» στελεχών και βουλευτών του νομού και όχι μόνο.

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση διοργάνωσαν η Η Λαρισαϊκή Λέσχη και οι Εκδόσεις Λιβάνη και για το βιβλίο μίλησαν οι Γεώργιος Κ. Φίλης – Διδάκτωρ Γεωπολιτικής, Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Γιάννης Τριάντης – Δημοσιογράφος και ο συγγραφέας Μανώλης Κοττάκης.

Χαιρετισμό στην παρουσίαση απεύθυνε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος της Λαρισαϊκής Λέσχης, Αντιπτέραρχος Γρηγόρης Πρεζεράκος.

Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του Γιώργου Φίλη ότι «ο Καραμανλής έτυχε να είναι πρωθυπουργός στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι του 21ου αιώνα. Δεν ταίριαζε στην πρωθυπουργική καρέκλα γιατί είχε όραμα».

Καραμανλής από την Λάρισα: «Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές μυστικές υπηρεσίες»

– «Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες»!

Προφανώς, ο Κώστας Καραμανλής αναφέρεται σε αμερικάνικες υπηρεσίες, τις οποίες χωρίς να ονοματίσει «έδειξε» όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των υποκλοπών στις αρχές της πρωθυπουργίας του.

Ταυτόχρονα, έδειξε ότι όχι μόνο θεωρεί ότι η ΕΥΠ «δεν είναι σοβαρή», αλλά και ότι επιμένει απολύτως στις θέσεις του για τις υποκλοπές, όπως τις παρουσίασε με την ομιλία του στα Ανώγεια, στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια από το θάνατο του Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Πάντως για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε η αποδοχή ανάμεσα στον κόσμο στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού καθώς η υποδοχή ήταν ενθουσιώδης.

Back to top button