COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

MEDIAΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκος Καρβέλας: «Κατάπτυστα συστημικός όποιος ζει στο Άγιον Όρος, κερδοσκοπική οργάνωση η Εκκλησία – Ο Χριστός δεν είπε ποτέ να σκοτώνετε αλλόθρησκους»

Τρομερές ατάκες από τον τραγουδοποιό που θα συζητηθούν!
Ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού του έδωσε το ελεύθερο κaι εκείνος… σόλαρε μοναδικά, όπως γνωρίζει πολύ καλά, με τρομερές ατάκες στην έναρξη της εκπομπής, κατά θρησκείας και εκκλησίας.

Ο Νίκος Καρβέλας δεν μάσησε τα λόγια του και ήταν για ακόμη μια φορά καταπέλτης καθώς χαρακτήρισε WC την ελληνική Βουλή, και βόθρο που δέχεται τα λύματα τον ελληνικό λαό.

Χορηγούμενο

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε η δικαιοσύνη καθώς ανέφερε: «Η δικαιοσύνη είναι ένα κατάπτυστο πράγμα», πρόσθεσε. «Ο λαός διαλέγει ποιοι θα τον κοπανάνε. Η εξουσία σημαίνει κάτι κακό»

O Νίκος Καρβέλας πήρε θέση και για τα όσα διαδραματίστηκαν γύρω από την τραγωδία των Τεμπών και κατηγόρησε τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι υποκρίνεται σχετικά με την τραγωδία.

«Αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε να λογοδοτήσουν και να υποφέρουν πάρα πολύ», ανέφερε Μάλιστα έδειξε χαρακτήρισε υπεύθυνους για τα Τέμπη τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Μεταφορών. Μάλιστα όπως ανέφερε καυστικα «Δεν πρόκειται να καταδικαστεί κανείς, έχουν το κόλπο με το νόμο για την ευθύνη υπουργών»

Χορηγούμενο

Διαβάστε επίσης: Νίκος Καρβέλας-Πανικός στη συνέντευξη που έδωσε στη Νίκη Λυμπεράκη: «Λες τα ίδια όπως όσοι κιτρινίζουν, η συζήτηση είναι απογοητευτική»

Νίκος Καρβέλας: Αναφορές στην Εκκλησία και στις γυναίκες που βιάζονται καθημερινά…

Με αφορμή το νέο του βιβλίο -που είναι μια ωδή στη γυναίκα, ο Νίκος Καρβέλας μίλησεε για τη βία που υφίστανται οι γυναίκες και η οποία προφανώς δεν είναι μόνο σωματική.

Την ώρα που σε συνεντεύξεις κάποιοι απομαγνητοφωνούν τα …αέρια του καλλιτέχνη (άκουσον άκουσον) εκείνη την ώρα ο Καρβέλας είπε τα αυτονόητα. «Οι γυναίκες θα πρέπει να απεχθάνονται τον Περικλή, τον Σόλωνα και όλους αυτούς τους τύπους».

Χορηγούμενο

«Η γυναίκα ”βιάζεται” καθημερινά και αυτό δεν θα αλλάξει. Όλοι είμαστε ”ακρωτηριασμένες μπαλαρίνες”, την ηθική την έχουν πλάσει άντρες», ανέφερε.

Νίκος Καρβέλας: «Κατάπτυστα συστημικός όποιος ζει στο Άγιον Όρος, κερδοσκοπική οργάνωση η Εκκλησία – Ο Χριστός δεν είπε ποτέ να σκοτώνετε αλλόθρησκους»

Επίσης είπε: «η χριστιανική θρησκεία έχει πει η γυνη να φοβάται τον άνδρα και πάνε και σταυροκοπιούνται».

Χορηγούμενο

«H Εκκλησία κρατάει το μότο του Χριστού, το αγαπάτε και αλλήλους; Δεν είπε ποτέ σκότωνε, θυσιάσου, ποτέ δεν θα έλεγε ο Χριστός να σκοτώνετε τους αλλόπιστους, αυτός ο τύπος, ο άνθρωπος, δεν ξέρω τι ήταν», πρόσθεσε.

Χαρακτήρισε Κερδοσκοπική οργάνωση η Εκκλησία και είπε ακόμη: «Οι θεοί είναι ανδρόπλαστα πράγματα», ανέφερε

Νίκος Καρβέλας: Δεν είμαι συστημικός, ανήκω στο σύστημα, δεν έχω λεφτά

Το γεγονός πως κάποτε τραγουδούσε σε μαγαζί και αμείβονταν για 1 εύρω -επειδή ένιωθε άσχημα να πληρώνει ο κόσμος για να τον ακούσει, αποκάλυψε ο Νίκος Καρβέλας


«Όποιος λέει ότι είναι αντισυστημικός είναι κουτός. Και οι αντισυστημικοί ζουν εντός του συστήματος. Ένας αντισυστημικός ζει εκτός πόλης, στα βουνά. Άρα κι εγώ συστημικός είμαι. Γι’ αυτό κι εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι αντισυστημικός με πράγματα που μου βγαίνουν αυθόρμητα».

«2-3 φορές δούλεψα στη ζωή μου. έκανα τον τραγουδιστή. Να διαγραφεί αυτό από τα πρακτικά, παρακαλώ. Έπαιρνα πολλά λεφτά θυμάμαι και αισθανόμουν τρομερά άσχημα. Πολλές φορές αισθανόμουν απαίσια που νέα παιδιά ερχόντουσαν και άφηναν τόσα λεφτά και στο τέλος εγώ έπαιρνα ένα μάτσο χρήματα».

«Κάποτε αποφάσισα να εμφανιστώ χωρίς λεφτά. Από το Υπουργείο Πολιτισμού μού είπαν ότι υποχρεούσαι να τα πάρεις λόγω των κανονισμών. Τους λέω “εντάξει, πόσο είναι το κατώτατο που μπορώ να πάρω;”. Μου λένε 1 ευρώ. Και τους απάντησα “ωραία, βάλτε 1 ευρώ. Ερχόντουσαν άνθρωποι και με έτρωγαν στη μάπα να λέω αυτά που έλεγα», και συνέχισε:

«Δεν το διαλέγω να είμαι αντισυστημικός, ο εγκέφαλός μου λειτουργεί έτσι βάσει των της ιδέας της δικαιοσύνης που έχω και πολλές φορές θυμάμαι όταν έπαιρνα -έκανα τον τραγουδιστή δυο τρεις φορές που δούλεψα στη ζωή μου- έπαιρνα πολλά λεφτά θυμάμαι κι αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα.


Ειλικρινά τα εννοώ αυτά, δεν λέω ποτέ ψέμματα. Και πολλές φορές όχι κάθε μέρα, αλλά αισθανόμουν απαίσια που έβλεπα νέα παιδιά που μπαίνανε μέσα και αφήνανε ό,τι λεφτά αφήνανε και εγώ στο τέλος έβγαζα ένα μάτσο λεφτά, αυτό είναι λάθος»

Κλείνοντας τα παραπάνω ο Νίκος Καρβέλας τόνισε: «Δεν έχω λεφτά, δεν είμαι συστημικός ανήκω στο σύστημα θέλοντας και μη».
Back to top button