ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Νηστίσιμοι πατατοκεφτέδες σε χρόνο ρεκόρ

Τους πατατοκεφτέδες τους λατρεύουν όλοι, μικροί και μεγάλοι. Τους “πειράξαμε” λίγο για να είναι νηστίσιμοι εν όψει Πάσχα και ιδού ένα τέλειο ορεκτικό!

 

Χορηγούμενο

Για τους πατατοκεφτέδες θα χρειαστείτε
1/2 κιλό ‏πατάτες βρασμένες
1 ‏κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3-4 κ. σούπας ‏ελαιόλαδο
3 κ. σούπας ‏μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ. σούπας ‏άνηθο, ψιλοκομμένο
1 κ. σούπας ‏δυόσμο, ψιλοκομμένο
2 κ. σούπας ‏αλεύρι
1/2 φλιτζάνι ‏γαλέτα
‏Αλάτι, πιπέρι
‏λάδι για τηγάνισμα

Χορηγούμενο

Εκτέλεση
1
Λιώνετε τις πατάτες στο μπλέντερ.

2
Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ζυμώνετε.

Χορηγούμενο

3
Πλάθετε τους κεφτέδες.

Χορηγούμενο

4
Βάζετε σε ένα μπολ αλεύρι και κυλάτε μέσα τους κεφτέδες που έχετε πλάσει.

5
Βάζετε λάδι σε ένα τηγάνι και όταν κάψει ρίχνετε τους πατατοκεφτέδες.

6
Τους τηγανίζετε για 3 λεπτά.


7
Όταν είναι έτοιμοι τους τοποθετείτε σε πιάτο που έχετε βάλει χαρτί κουζίνας.




Καλλιόπη Χαραλαμποπούλου

Η Καλλιόπη Χαραλαμποπουλου είναι δημοσιογράφος, απόφοιτη του τμήματος Μ.Μ.Ε του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται από το 2004 σε νευραλγικες θέσεις που αφορούν στην επικοινωνία και τη Δημοσιογραφια. Εξειδικευεται σε πολιτικά και κοινωνικοοικονομικα θέματα καθώς και στην επικαιρότητα. Από το 2023 είναι η αρχισυντακτρια του europost.gr και γράφει καθημερινά για θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα και συντονίζει μια ομάδα έμπειρων δημοσιογραφων

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button