COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

FeaturedΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νοστράδαμος: «Ο κόκκινος αντίπαλος θα χλωμιάσει…» – Η προφητεία του για το Ισραήλ, το Ιράν και τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο Νοστράδαμος προέβλεψε πόλεμο το 2024 και όπως ήταν φυσικό η σύγκρουση του Ισραήλ με το Ιράν προκάλεσε… φρενίτιδα στους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας.

Ο «προφήτης», με το όνομα Νοστράδαμος(Michel de Nostredame), έχει δει πολλές από τις προφητείες του από το βιβλίο του «Les Prophéties» να πραγματοποιούνται όλα αυτά τα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πριν από περισσότερα από 450 χρόνια.

Λέγεται ότι είχε προβλέψει με ακρίβεια την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ, τον πυροβολισμό του προέδρου Τζον Κένεντι αλλά και την έναρξη της πανδημίας του Covid.

Νοστράδαμος: Η προφητεία του για το Ισραήλ, το Ιράν και τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Τώρα ο Νοστράδαμος φαίνεται να είχε άλλη μια επιτυχημένη πρόβλεψη. Γράφοντας για το 2024, είπε: «Ο κόκκινος αντίπαλος θα χλωμιάσει από τον φόβο, θέτοντας τον μεγάλο Ωκεανό σε τρόμο».

Η πρόβλεψη θεωρείται επίσης ότι σχετίζεται με τις εντάσεις μεταξύ Κίνας και Ταϊβάν, αλλά έχουν εξεταστεί και οι πρόσφατες επιθέσεις των Χούτι σε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα.

Ωστόσο, οι… ειδικοί μελετητές του Γάλλου αναφέρουν πως πιθανότατα τα γραφόμενα να απασχολούν το Ιράν και το Ισραήλ, κάτι το οποίο φυσικά είναι αναπόδεικτο.

Τον Μάρτιο, ο Βραζιλιάνος μυστικιστής και μέντιουμ, Athos Salomé, υπαινίχθηκε ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα προέρθει από διαφωνίες αλλά από «απρόβλεπτα γεγονότα», όπως αναφέρει η dailystar.co.uk

Άγιος Παΐσιος: Η συγκλονιστική προφητεία για τον πόλεμο στο Ισραήλ και τις εξελίξεις στην Ελλάδα

Άγιος Παΐσιος: Οι προφητείες του Αγίου Παΐσιου απασχολούν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, ενώ κάποιες από αυτές, φαίνεται ότι αναφέρονται σε σημερινά γεγονότα

Στα δραματικά γεγονότα της Μέσης Ανατολής και του πολέμου στο Ισραήλ, αναφέρεται η προφητεία του Αγ. Παϊσίου που ακολουθεί.

Χαρακτηριστική η προφητεία του Αγ. Παϊσίου που αναφέρει:

«Θα έρθει καιρός, που θα κατέβει το ρωσικό για να πηγαίνουν στους Εβραίους εκεί που θα γίνει πόλεμος. Θα είναι τακτικός στρατός. Απ’ αυτόν δεν θα πάθετε τίποτα. Αλλά από το ρέμπελο θα πάθετε πολλά. Αν περάσει από την Αυλώνα, χαρά στην Μακεδονία. Αν περάσει από την Μακεδονία, δηλαδή από την Εγνατία οδό, αλλοίμονο στην Μακεδονία. Θα γίνει μεγάλο κακό».

Ο Άγιος Παΐσιος έλεγε ότι: «Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων, στους οποίους θα λάβουν μέρος και οι Ρώσοι[…] Στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μεγάλος πόλεμος μεταξύ των Ρώσων και των Ευρωπαίων (ΝΑΤΟ) και θα χυθεί πολύ αίμα. Η Ελλάδα δεν θα έχει πρωτεύοντα ρόλο σε αυτόν τον πόλεμο, αλλά θα της δοθεί η Κωνσταντινούπολη, όχι γιατί μας ευλαβούνται οι Ρώσοι, αλλά γιατί δεν θα βρίσκουν άλλη καλύτερη λύση και θα καταλήξουν σ’ αυτή την συμφωνία με την Ελλάδα, μια και θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις».

Επίσης ο Άγιος Παΐσιος έλεγε ότι «θα οικονομήσει ο Θεός σ’ αυτό τον πόλεμο όλοι να γυρίσουν ηττημένοι. Ο ελληνικός στρατός θα είναι θεατής. Δεν θα γυρίσει κανένας νικητής. Γήπεδο θα είναι η Παλαιστίνη, τάφος η Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θα είναι το πρώτο ημίχρονο, αλλά θα υπάρχει και δεύτερο ημίχρονο. (Ίσως με αυτά τα προφητικά λόγια ο Γέροντας Παϊσιος να θέλει να μας πει ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει από τα μέρη της Συρίας και της Παλαιστίνης και μετά θα επεκταθεί και στην Μ. Ασία και την Κων/πολη).

Μετά τα γεγονότα αυτά ο άνθρωπος θα φθάσει σε αδιέξοδο και τότε όλοι θα ζητούν να μάθουν για το Ευαγγέλιο και τις Γραφές. Ο Χριστός θα λυπηθεί τον κόσμο και θα δείξει ένα σημείο για να πιστέψουν. Τότε θα ψάχνει κανείς να βρει άπιστο».

Back to top button