COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ

Ντρέπεται και η…ντροπή! – Απόλυτη προτεραιότητα στον “Ευαγγελισμό” έναντι των Ελλήνων θα έχουν οι VIP που θα έλθουν στην Αθήνα για τον τελικό “Ολυμπιακός – Άστον Βίλα”!

Αλίμονο αν αρρωστήσουμε οι..."ιθαγενείς" τις μέρες του Conference League!
Ένα έγγραφο-ντροπής έστειλε η διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” προς όλους τους εργαζόμενους, για να τους ενημερώσει πως κατά τις ημέρες του τελικού του Conference League θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα έναντι των Ελλήνων, αλλά και όλων των άλλων τουριστών κλπ, οι VIP που θα μας έλθουν για τον αγώνα και θα μένουν σε τρία συγκεκριμένα πεντάστερα ξενοδοχεία της Αθήνας!

Εννοείται ότι το σχετικό έγγραφο αναφέρει και τα ονόματα των συγκεκριμένων ξενοδοχείων, ώστε να τα “τσεκάρει” το γραφείο κίνησης του “Ευαγγελισμού” και να δίνει άμεση προτεραιότητα στους διαμένοντες σε αυτά VIP!

Χορηγούμενο

Το περιεχόμενο του εγγράφου προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των νοσοκομειακών γιατρών, οι οποίοι στην αρχή νόμιζαν ότι πρόκειται για …φάρσα!

Μόλις κατάλαβαν όμως την σοβαρότητα του όλου ζητήματος, ανέβηκαν-δικαίως-στα κάγκελα, ζητώντας από τον αρμόδιο υπουργό να δώσει εντολή για την ανάκληση του εγγράφου.

Αντί της ανάκλησης, ο κ.Αδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να υιοθετήσει το έγγραφο, αποδεικνύοντας πως οι εντολές για την σύνταξη του προήρχοντο άνωθεν!

Χορηγούμενο

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους:

Συγκεκριμένα με σχετικό έγγραφο που επιδόθηκε στους διευθυντές των τμημάτων του «Ευαγγελισμού», ο διοικητής του νοσοκομείου ζητά να εξετάζονται κατά προτεραιότητα οι VIP του τελικού του Conference League, που θα διεξαχθεί στην OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 29/05/2024, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

Στο εν λόγω έγγραφο, το οποίο δημοσιεύει η ΟΕΝΓΕ, αναφέρεται: «Εν όψει της διεξαγωγής του τελικού του CONFERENCE CUP στην OPAP ARENA στις 29/05/2024 σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις 28, 29, και 30/05/2024 , για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων και φιλάθλων) που θα διαμένουν στα Ξενοδοχεία “Μεγάλη Βρετάνια”, “Grand Hyatt” και “Marriot Athens”.

Τα περιστατικά τα οποία θα προσέλθουν θα πρέπει να καταγράφονται σε ξεχωριστή λίστα στο Γραφείο Κινήσεως και θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην εξέτασή τους και διεξαγωγή όλων των απαραίτητων εξετάσεων, εφόσον χρειαστεί. Την όλη διαδικασία θα συντονίζει ο Αναπληρωτής Διοικητής κος Βεν. Μπατής».

Χορηγούμενο

Στην ανάρτησή της η ΟΕΝΓΕ δημοσιεύει το έγγραφο μαζί με τη φωτογραφία χάους από την εφημερία του «Γ. Γεννηματάς». «Είσαι εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος, κανονικός άνθρωπος; αν αρρωστήσεις κάτω αριστερά, στην εικόνα, σε φορείο μαζί με άλλους ποιος ξέρει πόσους ασθενείς, σα σαρδέλα παστωμένος στο ΤΕΠ περιμένοντας ώρες να εξεταστείς με το προσωπικό να κάνει ακροβατικά για να μπορέσει να σε προσεγγίσει», αναφέρει η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών και συνεχίζει:

«Αν είσαι vip, πλούσιος, θεατής του τελικού ποδοσφαίρου απ τους λίγους και κάτοικος ακριβών ξενοδοχείων του κέντρου κάτω δεξιά στην εικόνα. Ευαγγελισμός μόνο για σένα. Κατά προτεραιότητα (άσχετα του τι έχεις) και με το προσωπικό (αυτό το ίδιο εξουθενωμένο που τις άλλες μέρες κάνει ακροβατικά) σε τριήμερη ετοιμότητα ασχέτως αν έχει να πάρει ρεπό η άδεια μήνες, η αν έχει κάνει απανωτές εξοντωτικές εφημερίες».

«Δυο εικόνες χίλιες λέξεις. Για την πλέμπα ράντζα και αναμονές, για τους προύχοντες δημόσια νοσοκομεία σε prive λειτουργία, κατά προτεραιότητα και με ξεχωριστή καταγραφή γιατί έτσι αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας τα πράγματα. Αυτούς υπηρετούν και γι αυτούς δουλεύουν. Τα υπόλοιπα περί δημόσιας δωρεάν υγείας για όλους είναι για λαϊκή κατανάλωση. Ντροπή!», καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ.

ΧορηγούμενοBack to top button