Του Αλκιβιάδη Χανιώτη

 

Οι ταξιδιώτες του Αυγούστου, που ξεκινούν τις διακοπές τους από το λιμάνι του Πειραιά, για να πάνε στα Ελληνικά νησιά βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν πρωινό εφιάλτη! Η πρόσβαση στο λιμάνι του Πειραιά είναι εξαιρετικά δύσκολη και έντονα προβληματική τις πρωινές ώρες όπου πλήθος κόσμου συρρέει για να επιβιβαστεί στα πλοία.

Οι εικόνες και τα περιστατικά που διαδραματίζονται ξεπερνούν κάθε φαντασία!

Πολλοί επιβάτες χάνουν τα πλοία τους, αφού έχουν παγιδευτεί πρώτα για πολλή ώρα στους δρόμους που οδηγούν στο λιμάνι όπου εκτελούνται έργα. Και δεν πρόκειται για τους επιβάτες της τελευταίας στιγμής! Πρόκειται για τους προνοητικούς εκείνους ταξιδιώτες που ξεκίνησαν πολύ νωρίς από το σπίτι τους, γνωρίζοντας από τα μίντια τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Πειραιά, αλλά δεν μπόρεσαν τελικά στην πράξη να συλλάβουν τα πραγματικά όρια και την αληθινή εικόνα του μπάχαλου, που επικρατεί τις μέρες αυτές στο μεγάλο λιμάνι!

ÁõîçìÝíç ç êßíçóç óôï ëéìÜíé ôïõ ÐåéñáéÜ ðü íùñßò ôï ðñùß,êáèþò ïé êÜôïéêïé ôçò ÁèÞíáò åãêáôáëåßðïõí ôçí ðüëç ãéá ôï ÐÜó÷á, Ì.ÐÝìðôç 25 Áðñéëßïõ 2019 (EUROKINISSI/ËÕÄÉÁ ÓÉÙÑÇ)

Είναι να απορεί κανείς γιατί οι αρμόδιες Αρχές δεν κάνουν τίποτα για να διευκολύνουν την πρόσβαση των επιβατών! Καταρχήν, στους δρόμους που οδηγούν στο λιμάνι η παρουσία της Τροχαίας είναι παντελώς ανύπαρκτη! Ουδείς ασχολείται με το να διευκολύνει τους χιλιάδες Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν τα πλοία! Όποιος προλάβει πρόλαβε! Και οι υπόλοιποι να συνωθούνται στα πρακτορεία των εισιτηρίων από τη στιγμή που χάνουν το δρομολόγιο και προσπαθούν να βρούν την άκρη για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Η νέα κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να πάρει στην πλάτη της αυτή την κατάσταση ντροπής, που επικρατεί στο λιμάνι του Πειραιά και στους γύρω χώρους! Οι αρμόδιοι υπουργοί πρέπει να παρέμβουν άμεσα, να βγάλουν στην σέντρα τους προηγουμένους που μπορούσαν να προβλέψουν το μπάχαλο και δεν το πρόλαβαν και να προσπαθήσουν να βελτιώσουν, εδώ και τώρα την κατάσταση.

Κύριε Πλακιωτάκη, κύριε Χρυσοχοΐδη, πάρτε μέτρα αμέσως! Αλλιώς ανέχεστε μία κατάσταση ντροπής και γινόσαστε συνένοχοι σε μια αισχρή εικόνα, που θίγει και προσβάλει τον Ελληνικό Τουρισμό!


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα