ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο 22χρονος γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, φεύγει φαντάρος στον Έβρο!

«Φανταράκι» ντύνεται ο γιος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και, ως φαίνεται, ο μπαμπάς του δεν του χαρίζεται, καθώς θα υπηρετήσει στον Έβρο, εκεί όπου άλλοι «βάζουν μέσο» για να μην πάνε!

Ο 22χρονος Κωνσταντίνος αποφάσισε να κάνει τη στρατιωτική θητεία του και εντός των προσεχών ημερών φεύγει για την Αλεξανδρούπολη. Έχοντας πλέον ολοκληρώσει μέρος των σπουδών του, θα κάνει ένα «στρατιωτικό διάλειμμα», εννέα μηνών, για να ξεμπερδέψει και με το φανταριλίκι.

Ως γνωστόν, ο Κωνσταντίνος αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών και σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Βοστόνης. Όμως, λόγω κορωνοϊού, έχουν «παγώσει» λίγο τα πανεπιστημιακά. Βρήκε, λοιπόν, τον χρόνο να ολοκληρώσει και αυτή την εκκρεμότητα, για να μην έχουν να λένε μετά οι… κακές γλώσσες!

Το χιούμορ του παππού του
Ο Κωνσταντίνος θα λείψει πολύ και από τον πατέρα του αυτό το διάστημα των εννέα μηνών της θητείας του, καθώς είναι από τους στενότερους συμβούλους του. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα κατά καιρούς λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο γιος του είναι ο πιο αυστηρός κριτής του και έχει πάρει και το «καυστικότατο» χιούμορ του συνονόματου παππού του.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, το «φίνο φανταράκι», κατά το άσμα του Γιώργου Ζαμπέτα, είναι ένα ευαίσθητο παιδί, πολύ δεμένο με τον πατέρα του, που όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την πολιτική διαδρομή της οικογένειάς του στο μέλλον.

Γιατί στο παρόν, «αλτ τις ει» για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button