COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

EΛΛΑΔΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο άντρας που μένει στο λαγούμι και δηλώνει παλαιοχριστιανός, εκτός από δημόσιος υπάλληλος, ήταν και Χρυσαυγίτης!

Οργανωμένο μέλος της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε ότι ήταν ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο πατέρας της οικογένειας που ζει σαν τους πρωτόγονους, σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία, με τον ίδιο ωστόσο να πληρώνεται ως εργαζόμενος… στον δήμο Ερέτριας.

Ο 45χρονος που συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «απείθεια στον νόμο και τη μη συμμόρφωσή του στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο» παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι ήταν «πρωτοπαλίκαρο» του φυλακισμένου Χρυσαυγίτη Ηλία Παναγιώταρου, σύμφωνα με το live news.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος αποφάσισε να φύγει από την Ηλιούπολη όπου ζούσε στην Αθήνα, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα σε Χρυσαυγίτες και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου ο ίδιος φέρεται να ξυλοκοπήθηκε.

Αύριο η απολογία
Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας πέρασε σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα και ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στις 21 Φεβρουαρίου.

Σχετικά με τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας, ένα 13χρονο, μια 6χρονη και δύο βρέφη, υποστήριξε ότι είναι καλά στην υγεία τους και μένουν με την μητέρα τους σε συγγενικό πρόσωπο. Ο 15χρονος γιος του ζευγαριού ο οποίος ήταν μαζί με τον πατέρα του στο λαγούμι έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παίδων» προκειμένου να του γίνουν εξετάσεις.

Μάλιστα, ο 45χρονος από την ορεινή Κορινθία βγαίνοντας από τα δικαστήρια αντιστάθηκε όταν ένας αστυνομικός που τον συνοδεύει προσπαθεί να τον οδηγήσει στο περιπολικό και ένας συνάδελφός του φαίνεται να τον βοηθά.

Ανησυχεί η αδελφή του 45χρονου
Σοκαρισμένη από όσα έμαθε για τον αδελφό της, την οικογένειά του και τον τρόπος διαβίωσης τους είναι η αδελφή του 45χρονου η οποία, όπως υποστηρίζει, έμαθε από την τηλεόραση για την υπόθεση. αποκαλύπτει ότι υπήρξε καθηγητής μουσικής πριν ξεκινήσει να εργάζεται στο δημόσιο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στο Tlive: «Εγώ τα έμαθα από την τηλεόραση και έπεσα από τα σύννεφα και ανησυχώ και για τον αδελφό μου και για τη νύφη μου και για τα ανίψια μου.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε όπως όλα τα αδέλφια, ο καθένας με την οικογένειά του, αλλά δεν είχα πάει ας πούμε ποτέ να δω πού ζει. Εγώ ανησυχώ πολύ για τα ανίψια μου και για τον αδελφό μου και για την σύζυγό του. Δεν περίμενα εγώ κάτι. Δεν μου είχε εκφράσει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θέλανε πάντα να ζήσουν μία αγροτική ζωή, τους άρεσε. Αυτό το κτήμα είναι αγορασμένο από τον αδελφό μου και τη σύζυγό του. Μας το είχε εκφράσει αυτό, ότι θα αγοράσουν ένα οικόπεδο μεγάλο να καλλιεργήσουν να έχουν το σπίτι τους.

Είναι ένας άξιος άνθρωπος ο αδελφός μου, πολύ φιλότιμο παιδί, πολύ μορφωμένο παιδί και με αξίες. Είναι καθηγητής μουσικής, εργαζόταν στην Αθήνα, μετά μπήκε στο Δημόσιο και έκανε την οικογένειά του. Ο αδελφός μου και η νύφη μου ξέρουν ότι τους αγαπάω και τα παιδιά πάρα πολύ και ότι ό,τι χρειαστούν θα μπορούσαν να μου το εκφράσουν.

Δεν μπορώ εγώ να του πω πού θα πιστεύει ή να μην φτιάξει εκκλησία. Κανονικά το παλαιό ημερολόγιο είναι το κανονικό, αυτό το γνωρίζουν ολοι. Δεν νομίζω οτι είναι αδίκημα ότι είναι παλαιοχριστιανός. Εγώ το είδα στην τηλεόραση και έπεσα από τα σύννεφα, είμαι δίπλα του και ό,τι θέλει να μου το ζητήσει και όλοι στην οικογένεια τον αγαπάμε και τα παιδιά και είμαστε δίπλα του».

Back to top button