Στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Όπλενατς, πραγματοποιήθηκε ο γάμος ανάμεσα στον πρίγκηπα Ντούσαν Της Σερβίας και της Βάλερι ντε Μούτζιο όπου βρίσκεται η Σέρβικη βασιλική εκκλησία και οι τάφοι της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Ντουσάν είναι εγγονός του πρίγκιπα Παύλου της Σερβίας και γιος του πρίγκιπα Αλέξανδρου της Σερβίας και της πριγκίπισσας Μπάρμπαρα του Λιχτενστάιν. Τον γάμο του παρακολούθησαν πολλά μέλη και φίλοι της βασιλικής οικογένειας από τη Σερβία και το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, παρόντες στο γάμο ήταν εκτός από τη μητέρα του γαμπρού (πριγκίπισσα Μπάρμπαρα του Λιχτενστάιν), ο πρίγκιπας Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, ο πρίγκιπας Φίλιππος και η πριγκίπισσα Ντάνιτσα της Σερβίας, ο πρίγκιπας Μιχαήλ της Γιουγκοσλαβίας, ο αδελφός της πριγκίπισσας Μπάρμπαρα, πρίγκιπας Γιουτζίν του Λιχτενστάιν με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους , η Έλεν φον Χάμπσμπουργκ, ο κόμης Ignaz Veit zu Toerring-Jettenbach με τη σύζυγό του Ρομπίνια, ο πρίγκιπας Τάσιλο Φέρντιναντ Μέτερνιτς-Σάντορ, οι πρίγκιπες Αλεξάντερ και Ρούντολφ του Λιχτενστάιν και η κοντέσα Ελίζαμπεθ Κάιντλ-Σόνμπορν.

Το γάμο διαδέχτηκε επίσημο δείπνο στο Λευκό Παλάτι. Στη γαμήλια γιορτή εμφανίστηκε ο διάσημος Ιταλός performer και ambassador του οίκου Gucci, Αλεσάντρο Ριστόρι με τη μπάντα του Τhe Portofinos, ενώ στα decks ανέβηκε ο διάσημος Αμερικανός Dj Hector Fonseka.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα