Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 21:28
Αρχική STORIES Θα ξαναδικαστ...

Θα ξαναδικαστεί για τον βιασμό του ταξιτζή ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, μετά από έφεση της εισαγγελέως εφετών!

Επιστρέφει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς προκειμένου να δικαστεί εκ νέου για το βιασμό του 25χρονου οδηγού ταξί, μετά την έφεση κατά της απόφασης αθώωσης του που άσκησε η εισαγγελέας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισαγγελέας εφετών, Αρετή Σκαφίδα, φέρεται να άσκησε έφεση κατά της απόφασης αθώωσης του ηθοποιού, η οποία είχε ληφθεί κατά πλειοψηφία (4 -3). Η εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει την αθώωση του ηθοποιού λόγω αμφιβολιών και στο πλευρό της τάχθηκαν οι 4 ένορκοι που οδήγησαν την ζυγαριά υπέρ της αθώωσης του. Μειοψήφησαν οι τρεις τακτικοί δικαστές, που έκριναν ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να κηρυχθεί ένοχος για τον βιασμό του οδηγού ταξί.

Πλέον μετά την άσκηση έφεσης αναμένεται ο Γιωργος Καρκας να καθίσει στο εδώλιο του Μικτου Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Να σημειωθεί ότι η δίκη του Καρκά σε πρώτο βαθμό, στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Αθηνών κράτησε περίπου τρείς μήνες και ολοκληρώθηκε λίγες μέρες πριν κλείσουν τα δικαστήρια λόγω κορωνοϊού.

Κατά την ακροαματική διαδικασία υπήρξαν έντονες διαμάχες και επεκράτησε μεγάλη ένταση μεταξύ της υπεράσπισης του κατηγορουμένου (Βασίλης Ταουξής) και των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής (Πάνος Παναγιωτόπουλος, Θεοφάνης Μπούνας). Μέσα στην ίδια τεταμένη ατμόσφαιρα κινήθηκε και το ακροατήριο, ανάμεσα στο οποίο ήσαν παρόντες όλοι οι εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητος Ελλάδος, οι οποίοι μάλιστα ξεσπούσαν -κατά περίπτωση- σε χειροκροτήματα ή αποδοκιμασίες και είχαν ξεδιπλώσει και τεράστια πανό έξω από την είσοδο του Μεικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων