Αν δυσκολεύεσαι να έρθεις σε οργασμό, τότε με αυτή την κίνηση, θα απολαύσεις έναν μοναδικό, έντονο και αξέχαστο οργασμό. Αν πάλι δε δυσκολεύεσαι, αλλά θέλεις να βελτιώσεις την ποιότητα του οργασμού σου τότε βρίσκεσαι κι εσύ στο κατάλληλο άρθρο.
Της ΈΛΕΝΑΣ ΦΑΚΟΥ

Η κίνηση ματ όσον αφορά στον μαγικό οργασμό είναι απλή και η διαφορά της με οποιαδήποτε κίνηση που μπορεί να πραγματοποιήσει το πέος είναι ότι αυτή την κίνηση απλά δε μπορεί να την πραγματοποιήσει.

Το πέος δε μπορεί να κάνει κυκλική κίνηση μέσα στον κόλπο, σε αντίθεση με τα δάκτυλα. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνει ο σύντροφός σας είναι να κινήσει κυκλικά τα δάκτυλά του το δείκτη ή -και- τον παράμεσο μέσα στον κόλπο σας με σκοπό να ερεθίσει τα τοιχώματα με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι μπορεί να το κάνει το πέος.

Οι κυκλικές κινήσεις είναι πρωτόγνωρες για την ερωτογενή αυτή ζώνη, διεγείρουν περισσότερα νεύρα και επομένως οδηγούν σε ένα συνολικό ερεθισμό ο οποίος εξελίσσεται σε έναν εντυπωσιακό οργασμό.

Πρόκειται για μια κίνηση την οποία μπορείτε να κάνετε και μόνη σας και να εξερευνήσετε καλύτερα το σώμα σας ώστε να ξέρετε ακριβώς τι σας αρέσει και να το ζητάτε.

Και με αφορμή την ημέρα της γυναίκας που είναι σήμερα, οφείλουμε να πούμε ότι ο οργασμός είναι δικαίωμα και δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε σε ένα σεξ χωρίς αυτόν.

Πηγή: marieclaire.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα