COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Κασσελάκης διασκεδάζει στις Σπέτσες και στον ΣΥΡΙΖΑ “τρώγονται” μεταξύ τους!

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να φυλλοροεί μετά τη διπλή διάσπαση από την Ομπρέλα (Τσακαλώτος) και την ομάδα Αχτσιόγλου – Χαρίτση, ο πρόεδρος του κόμματος δείχνει να μην πτοείται ιδιαίτερα.

Και αυτό γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται ότι βρίσκεται για Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες, όπου χθες το βράδυ βγήκε και διασκέδασε με ποτό και σφηνάκια, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ (και Σπετσιώτης), Δημήτρης Κοτταρίδης.

Μετά το βίντεο που ανέβασε σήμερα Κυριακή και επικρίνει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη φορολογία, υπενθυμίζοντας όσα έλεγε για την επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα, ο Στ. Κασσελάκης ταυτόχρονα νέα μέλη, καλώντας κόσμο να γραφτεί στο κόμμα. Το μήνυμά του καταλήγει με έκκληση προς τους πολίτες: “Γίνετε κομμάτι της προσπάθειας για μια Σύγχρονη Αριστερά. Γραφτείτε σήμερα στο isyriza.gr”.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι το Σαββατοκύριακο αποχώρησαν ο γραμματέας και άλλα 31 μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και 50 μέλη της Οργάνωσης Μελών Πανεπιστημιακών ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Για “ποτάρες” στις Σπέτσες ο Κασσελάκης, ενώ κάθε μέρα φεύγουν δεκάδες μέλη από τον ΣΥΡΙΖΑ
Η φωτογραφία του ανάρτησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης από τις Σπέτσες.
Οι αποχωρήσεις από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ
Την αποχώρησή τους από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσαν ο γραμματέας και άλλα 31 μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου, μετά τη συνεδρίαση του οργάνου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μεταξύ άλλων αναφέρουν:

“Η αλλαγή ηγεσίας και η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη δεν δείχνει να μπορεί να αντιστρέψει την πορεία διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αντιθέτως, η στρατηγική και μια σειρά ενεργειών του νέου προέδρου και της ηγετικής ομάδας δείχνουν να επιταχύνουν αυτή τη συνθήκη. Η νέα σελίδα για το χώρο μας, φαίνεται ότι διαμορφώνει ένα νέο τοπίο, σε μια ξένη για εμάς κατεύθυνση… Μετά από όλα αυτά, είναι πράγματι δύσκολο, να ανακοινώνουμε σήμερα την αποχώρηση μας από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και κατ’ επέκταση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει. Δεν μπορούμε να υπεραπιστούμε ένα σχέδιο που οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε μια βίαιη μετάλλαξη, δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί σε μια κατάσταση που δεν αφήνει χώρο στην πραγματική πολιτική. Δεν μπορούμε να συναινέσουμε στην αλλοπρόσαλη στρατηγική της νέας ηγετικής ομάδας, που σε ένα μήνα κατάφερε να μικρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα περισσότερο. Οι επιταγές των καιρών απαιτούν αποφασιστικά βήματα σε μια άλλη κατεύθυνση, και εμείς σήμερα κάνουμε το πρώτο. Μένουμε ενεργοί στην υπόθεση της Αριστεράς, στην προσπάθεια για την διαμόρφωση ενός αριστερού χώρου που θα προσπαθεί να εκφράσει ξανά πλατιά κοινωνικά στρώματα. Ενεργοί στην προσπάθεια να αφουγκραστούμε και να απαντήσουμε στα σύγχρονα επίδικα, την ακρίβεια και την οικονομική κρίση, τη στεγαστική κρίση και τις ανισότητες, την κλιματική κρίση, τη νέα ψηφιακή εποχή, την προστασία των δημόσιων αγαθών, τη διασφάλιση της ειρήνης και της δικαιοσύνης. Παλεύοντας ώστε η δική μας γενιά να καταφέρει να ζήσει καλύτερα στο παρόν και όχι σε κάποιο μακρινό μέλλον. Σε αλληλεπίδραση με τα κοινωνικά στρώματα που θέλουμε να εκπροσωπήσουμε και κυρίως τους νέους και νέες. Παρόντες και παρούσες στα κοινωνικά κινήματα της εποχής μας, συμβάλλοντας στην οικοδόμηση των κοινωνικών αντιστάσεων. Η εμπιστοσύνη στη συλλογική δράση και η ενίσχυση της κοινωνικής χρησιμότητας αποτελεί αναγκαία συνθήκη. Έχοντας ως παρακαταθήκη τους κοινούς μας αγώνες, την πίστη στην κυβερνώσα αριστερά που όμως δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ζωντανές κοινωνικές διεργασίες, χωρίς ταυτόχρονα να κληρονομούμε τις παθογένειες και τα λάθη του παρελθόντος, μένουμε πιστοί στον στρατηγικό μας στόχο, τον μετασχηματισμό της κοινωνίας σε σοσιαλιστική κατεύθυνση με δημοκρατία και ελευθερία.

Τίποτα δεν πάει χαμένο. Ο αγώνας συνεχίζεται.

Υπογράφοντες

Αλμπαχέι ‘Αγγελος

Βλαχάκης Κωνσταντίνος

Γερολυμάτος Αλέξανδρος

Γεωργακοπούλου Μαρία

Γλέζος Βασίλης

Γρηγορίου Στέργιος

Ζάχαρης Λουκάς

Καββαδίας Τηλέμαχος

Κακοκέφαλου Καλλιόπη

Καραγκούνη Αρίστη

Κρύου Ευθυμία

Λαμπαδάς Ευθύμης

Λούκας Δημήτρης

Λυγερού Βιβή

Λυκοπάντης Γιώργος

Λυτρίβη Αγγελική

Μάντζιαρης Στέργιος

Μουσουλίδη Ασπασία

Πάντσιος Θανάσης

Παπαδόπουλος Χρήστος

Παπαδόπουλος Δημήτρης

Παυλής Ανδρέας

Ρήγας ‘Αγης

Σαλαγιάννης Δημοσθένης

Σαρρή Κατερίνα

Σκουρλέτης- Εικοσιπένταρχος Νικηφόρος

Τοπαλίδης Γιάννης

Τόππος Γιώργος

Τσεφαλά Βίκυ

Χονδρορίζος Σταμάτης

Χόχορας Κωνσταντίνος

Χρυσάφης Αποστόλης

Back to top button