Θέση για τα αρνητικά σχόλια σχετικά με το βιβλίο του πήρε ο Γιωργος Αγγελόπουλος ο οποίος μιλώντας on camera τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ο καθένας έχει μία άποψη σαν τις κωλ…πίδες», φράση η οποία άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ζητείται ψεύτης» στο Παλλάς, το βράδυ της Παρασκευής (15/3).

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» μίλησε στις κάμερες και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που ακούγονται για το νέο του βιβλίο με τίτλο «Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου».

«Ο καθένας έχει την άποψή του. Όπως είχε πει και ο Άντονι Κουίν, ο καθένας έχει μία άποψη σαν τις κω…πίδες! Τα λόγια του Άντονι Κουίν είναι αυτά και ήταν επίτηδες τόσο στοχευμένα γιατί ήθελε να γίνει καυστικός, επειδή οι κριτικές μερικές φορές είναι περισσότερες από αυτό που είπε ο Άντονι Κουίν», απάντησε ο ίδιος.

Μετά που τελείωσε το βίντεο, υπήρξε ένας προβληματισμός και αμηχανία στο πλατό του «Έλα Χαμογέλα» και άρχισαν να ψάχνουν στα κινητά τους για να δουν αν είχε πει κάτι τέτοιο ο Άντονι Κουίν.

Την απάντηση έδωσε λίγη ώρα αργότερα η Κάλλια Καστάνη, η οποία αποκάλυψε πως είναι μία φράση που είπε ο Κλιντ Ίστγουντ στην ταινία «Βρώμικος Χάρι».

Πηγές: zappit.gr, OPEN


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα