Χωρίς κατηγορία

Ο κλάδος που άνθισε στα χρόνια της κρίσης -Το θαύμα των «μικρών» της μπύρας

Advertisement

Ένας νέος κλάδος, άγνωστος στους Έλληνες για δεκαετίες, άνθισε στα χρόνια της κρίσης.
Δεκάδες μικροζυθοποιίες δημιουργήθηκαν σε όλη τη χώρα και διεκδικούν με αξιώσεις μερίδια σε μια αγορά όπου δεσπόζουν πολυεθνικοί κολοσσοί.
Μέχρι πρότινος όσοι ήθελαν να αναζητήσουν ξεχωριστές γεύσεις ήταν υποχρεωμένοι να στραφούν σε εισαγόμενες μπύρες, ενώ τώρα η αγορά αρχίζει να ακολουθεί τον κανόνα: «μπύρα από τον τόπο σου».
Το economistas.gr «χαρτογραφεί» τον κλάδο της μικροζυθοποιίας, όπου δραστηριοποιούνται πλέον 43 επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.
Όλες ιδρύθηκαν στα χρόνια της κρίσης και δοκιμάζουν την τύχη τους στην αγορά με «όπλο» την ποιότητα και την ξεχωριστή γεύση.
 


Advertisement

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Advertisement

Back to top button