ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Απίστευτη δήλωση από τον Κουρουμπλή, που εξομοιώνει τους ξεριζωμένους Έλληνες της Μ. Ασίας και του Πόντου με τους λαθρομετανάστες! «Και εκείνοι, λαθραία ήρθαν στην Ελλάδα!…» (Βίντεο)

Η προφανής αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, οδηγεί τα περισσότερα στελέχη του σε απίστευτες γκάφες (κατά τον πλέον επιεική χαρακτηρισμό…), που προσβάλλουν την ιστορική μνήμη του Ελληνικού λαού και παραποιούν την ίδια την ιστορική πραγματικότητα!

Αυτή τη φορά το νέο σοβαρότατο ολίσθημα, προήλθε από τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος -μιλώντας στον Πάνο Παναγιωτόπουλο και στο κανάλι «ΚΟΝΤRΑ»- εξομοίωσε τους λαθρομετανάστες με τους ξεριζωμένους Έλληνες της Μ. Ασίας και του Πόντου! Σπεύδοντας να υποστηρίξει ότι και εκείνοι «ήλθαν τότε λαθραία στην Ελλάδα!».

Η δήλωση Κουρουμπλή έχει προκαλέσει σοκ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, γιατί προσβάλλει, πάνω απ’ όλα και πριν απ΄όλα, τον Μικρασιατικό και τον Ποντιακό Ελληνισμό, που υπέσθησαν την Γενοκτονία των Τούρκων και τις Εθνικές εκκαθαρίσεις στο πετσί τους!

Όσοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι τα είπε όντως ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, αυτά που αναφέρονται πιό πάνω στον Πάνο Παναγιωτόπουλο, δεν έχουν παρά να δούν το βίντεο που ακολουθεί και αποτελεί απόσπασμα από την εκπομπή «WESTERN» του γνωστού δημοσιογράφου:

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button