COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ακρωτηρίασε το πόδι του και η ποπ σταρ «λύγισε»!

Η ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι γεμάτη ανατροπές, με τα γεγονότα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το σενάριο μιας ταινίας. Μέχρι πρόσφατα, φαινόταν απίθανο να επανασυνδεθεί με τον πατέρα της, τον Τζέιμι, τον οποίο είχε καταφέρει να φέρει ενώπιον των δικαστηρίων με σκοπό να λήξει η 13ετής υποχρεωτική κηδεμονία της.

Σύμφωνα με αναφορές του TMZ, ο Σπίαρς υπέστη μια σοβαρή μόλυνση στο ένα πόδι του, η οποία τον οδήγησε στο νοσοκομείο για πολλές εβδομάδες. Παρά τις προσπάθειες με πέντε αποτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις να αντιμετωπίσει τη μόλυνση, οι γιατροί κατέληξαν ότι ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί ο κίνδυνος ήταν η ακρωτηριασμός.

Το ίδιο δημοσίευμα γράφει ότι ο Σπίαρς δεν είναι καλά, αλλά μέσα από όλο αυτό, μπορεί να υπάρξει και μια θετική και αναπάντεχη εξέλιξη. Η Μπρίτνεϊ πληροφορήθηκε για την κατάστασή του και δεν έμεινε απαθής.

«Οι πηγές μας λένε ότι η Μπρίτνεϊ έχει μαλακώσει απέναντι στον πατέρα. Υπήρξαν στιγμές που είπε ότι της λείπει ο μπαμπάς της και μια φορά ακόμα, πρότεινε να του στείλει χρήματα για να τον βοηθήσει» γράφει το TMZ.

Το μίσος για τον πατέρα της

Η Σπίαρς δεν έκρυψε ποτέ το μίσος που έτρεφε για τον πατέρα της, τον οποίο κατηγορεί για τη μακρόχρονη επίβλεψή της, διαχείριση της περιουσίας της και ένα σωρό κακοποιητικές συμπεριφορές. Με ανάρτησή της έναν χρόνο πριν στα social media, περιέγραψε τη μέρα που ήθελε να πάει για σπα με τους φίλους της, αλλά η υποχρεωτική κηδεμονία της από τον ίδιο δεν της το επέτρεψε.

Ενθυμούμενη τα δύσκολα 13 χρόνια που πέρασε, όσο ο πατέρας της, Τζέιμς Σπίαρς, είχε τον έλεγχο για ό,τι είχε να κάνει με εκείνη, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, έγραψε:

«Τόσο περίεργο… το πρόσωπό μου είναι τόσο λευκό εδώ. Δεν το είχα ξαναδεί έτσι! Τέλος πάντων… ! Η Μπριτ έχει μερικά καλά νέα… φέτος μπόρεσα να πάρω μετρητά για πρώτη φορά με την κάρτα μου στο ATM!!! Ανάθεμα πρέπει να πω… το να μην είμαι μέρος του προγράμματος θεραπείας σκλάβων άλλαξε τη ζωή μου !!! Μάντέψτε.. Μπορώ να πάω και στα σπα τώρα !!! Θυμάμαι όταν οι 3 καλύτεροι φίλοι μου ήρθαν να με επισκεφτούν από το σπίτι… τρελάθηκαν όλοι! Μπαμπά, μπορώ να πάω και στα σπα τώρα. Πριν παίξω εκείνο το βράδυ, είδα και τους 3 φίλους μου στο σπα σε αυτές τις κρύες καρέκλες που έβαζες τα πόδια σου!!! Ο καθένας από αυτούς είχε το δικό του μπουκάλι σαμπάνιας !!! Λοιπόν εμφανίστηκε ο Ρόμπιν και είπε “Δεν μπορείτε να πάτε εκεί μέσα” … έτσι περίμενα 5 λεπτά έξω και έφυγα!!! Αλλά έχω κι άλλα καλά νέα… Ξέρω ότι δεν μπορούσα να πάω στα σπα γιατί φοβήθηκες ότι θα έπινα καφέ!!! Είμαι ισότιμος άνθρωπος πλέον!!! Μπορώ να πιω καφέ… και είμαι πολύ χαρούμενη!

Τέλος πάντων, απλά ήθελα να σου δώσω ένα ξεχωριστό χαρούμενο άντε γ@@».

Η ανάρτησή της

Σε άλλο ξέσπασμά της, είχε γράψει απευθυνόμενη ξανά σε εκείνον: «Μου φερόσουν σαν σκυλί, να καείς στην κόλαση».

«Γιατί εσύ και ολόκληρη η οικογένεια συμφωνήσατε να μου συμπεριφέρεστε σαν να είμαι σκύλος; Τι σε κάνει τόσο ξεχωριστό; Τι κάνει τις άλλες κόρες σου τόσο ξεχωριστές που μου που φέρθηκες σε εμένα λες και είμαι κάτι ακόμα χειρότερο από σκυλί;» είχε γράψει και στην ίδια ανάρτηση τόνισε πως κάθε μέρα προσευχόταν στον Θεό να νιώσει ο πατέρας της έστω πέντε λεπτά μόνο από τον πόνο που της προκάλεσε. «Παρακαλούσα να καείς στην κόλαση» ήταν μια από τις προτάσεις που χρησιμοποίησε.

Back to top button