COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ

«Ο Πούτιν πάσχει από καρκίνο, νόσο του Πάρκινσον και βαριά ψυχική διαταραχή», υποστηρίζουν πηγές των Δυτικών Μυστικών Υπηρεσιών και προειδοποιούν ότι είναι ικανός ακόμη και για πυρηνική επίθεση!


«Ο Ρώσσος Πρόεδρος Πούτιν πάσχει από καρκίνο, νόσο του Πάρκινσον και από βαριά ψυχική διαταραχή» υποστηρίζουν Δυτικές Μυστικές Υπηρεσίες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Πούτιν είναι έτοιμος να προχωρήσει και σε ασκήσεις εκκένωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων, δίνοντας την εντύπωση ότι στα σχέδιά του περιλαμβάνει ακόμη και την πυρηνική σύγκρουση!

Οι σχετικές πληροφορίες από Δυτικές Μυστικές Υπηρεσίες επιμένουν μάλιστα ότι ο Ρώσος Πρόεδρος έχει φυγαδεύσει τα μέλη της οικογένειάς του σε μία «μυστική υπόγεια πόλη», που βρίσκεται πέρα από τα Ουράλια Όρη, ενώ δείχνει να μην υπολογίζει καθόλου το τεράστιο κόστος, που θα έχει για την ανθρωπότητα μία παγκόσμια σύγκρουση με πυρηνικά όπλα.

Κατά τις ίδιες διηγήσεις, ο Πούτιν, εδώ και πολύ καιρό, είναι απολύτως απομονωμένος και βλέπει, δια ζώσης, ελάχιστους ανθρώπους, στους οποίους απαγορεύεται να τον πλησιάσουν σε απόσταση μικρότερη των 20 μέτρων.

Άλλες πηγές αναφέρουν όμως ότι ο Ρώσος Πρόεδρος πάσχει από καταθλιπτική διαταραχή και από νευρολογικά προβλήματα, τα οποία του παρουσιάστηκαν μόλις έγινε καλά από την ασθένεια του κορωνοϊού. Κατά τις ίδιες πηγές τα προβλήματα αυτά έχουν αλλάξει εντελώς την συμπεριφορά του, αλλά και τον τρόπο σκέψης του και τη διαδικασία με την οποία λαμβάνει τις κρίσιμες αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον της Ρωσίας.

Μέσα στο ανησυχητικό κλίμα, που δημιουργούν αυτές οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Πούτιν απείλησε πρόσφατα τους συμμάχους του ΝΑΤΟ με «συνέπειες μεγαλύτερες από όσες έχετε αντιμετωπίσει στην Ιστορία», σε περίπτωση που παρέμβουν στη σύγκρουση με την Ουκρανία.

Νωρίτερα, η Ρωσία εκτόξευσε τον υπερηχητικό πύραυλο «Kinzhal», καταστρέφοντας μία στρατιωτική εγκατάσταση αποθήκευσης βομβών και πυραύλων, για την Ουκρανική Αεροπορία και το Ουκρανικό Πυροβολικό.

Σε ό,τι αφορά τις ψυχικές διαταραχές του Ρώσου Προέδρου, οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι περιλαμβάνουν συμπτώματα σχιζοφρένειας και συνεχείς εναλλαγές στην διάθεσή του, όπως κατάθλιψη ή μανία.

Την ίδια στιγμή, οι Δυτικές Μυστικές Υπηρεσίες εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο Ρώσος Πρόεδρος να είχε προσβληθεί από covid-19 και αφότου έγινε καλά, να έχει παρουσιάσει το λεγόμενο long covid σύνδρομο, το οποίο μπορεί να προσβάλει σοβαρά και το νευρολογικό σύστημα του ανθρώπου.

Σε κάθε περίπτωση, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Πρόεδρος Πούτιν εμφανιζόταν να διακατέχεται από έντονη φοβία και είχε επαφές με έναν πολύ στενό κύκλο προσώπων. Μάλιστα ήταν τέτοια η φοβία του, που ζητήθηκε από ανθρώπους που επρόκειτο να τον συναντήσουν να παρουσιάσουν δείγματα κοπράνων πολλές φορές την εβδομάδα, για έλεγχο μόλυνσης, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις τους ζητήθηκε να απομονωθούν για δύο εβδομάδες πριν τη συνάντηση μαζί του!

Back to top button