Τα μαχαίρια βγήκαν στο εσωτερικό του Ολυμπιακού μετά τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χωρίς τίτλο και κατ επέκταση χωρίς τα δεδομένα 30 εκατομμύρια του Champions League. Μετά τον Κόκκαλη, τα… φίλια πυρά βρήκαν και τον επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη, αυτή τη φορά από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας στην εκπομπή που διατηρούν στο internet, μετά την απομάκρυνση τους από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ο Τάκης σε έξαλλη κατάσταση είπε: «Εγώ τον Σάββα Θεοδωρίδη τον σέβομαι, έχει παίξει στον Ολυμπιακό. Αυτόν που δεν σέβομαι είναι τον Γιώργο Μύρτσο που δεν σεβάστηκε την άνοια του Θεοδωρίδη, γιατί για μένα έχει κάποια άνοια. Κάπου δεν πάει καλά.

Δεν μπορείς να πεις κ. Σάββα μου ότι ο ΠΑΟΚ πήρε δίκαια το πρωτάθλημα. Πριν λίγο καιρό έλεγες άλλα για τον ΠΑΟΚ, κάτι δεν πάει καλά. Για μένα είσαι ιστορία του Ολυμπιακού και πρέπει να πας να ξεκουραστείς. Μην ξαναμιλήσεις σε κανένα ραδιόφωνο, σε καμία τηλεόραση. Κάνεις κακό στην ομάδα που κοντεύω να πεθάνω εγώ! Τελείωσες πια! Δεν μπορεί 90 χρονών να είσαι στον Ολυμπιακό και να μην ξέρεις τι λες!».

Τα νεύρα δεν έλειψαν και από τον Άκη, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Έχεις ψώνιο με το γυαλί. Άμα έχεις τρέλα πήγαινε στη Eurovision, άσε τον τον Ολυμπιακό».

Τέλος ο Τάκης έστειλε και ένα μήνυμα για το συγκεκριμένο θέμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Σε παρακαλώ πολύ κ. Μαρινάκη πάρτον και πες του να μην ξαναμιλήσει, εκθέτει και εσένα».

Δείτε το βίντεο


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα