ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Τζανακόπουλος ζήλεψε τον Πολλάκη: «Ο Μητσοτάκης είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας», είπε με αφορμή τον 80χρονο διοικητή…

Ο κ.Τζανακόπουλος χαρακτήρισε «ντροπή για την δημοκρατία» τα όσα έχουν γίνει γύρω από το συγκεκριμένο διορισμό και όλα όσα είπε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ ο κ.Πατέρας και έφτασε να χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό ως «τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της σύγχρονης ιστορίας εάν δεν πάρει θέση στο θέμα».
«ΕΥΠ, ΕΡΤ, ΚΕΘΕΑ, ανιψιοι, κουμπάροι. Εχουμε δει πολλά όμως με την περίπτωση των διοικητών νοσοκομείων, τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Το ρουσφέτι αποδίδεται ευθέως στον κ. Μητσοτάκη. Ο για μια μέρα διοικητής το είπε ευθαρσώς, αγόρασε τις ψήφους του κ. Πατέρα με αντάλλαγμα μια θέση διοικητή σε νοσοκομείο. Πουλάει το κράτος ως λάφυρο, να τον χαίρεστε. Πρόκειται για ντροπή στη δημοκρατία. Έπρεπε να είχε πάρει θέση, διότι διαφορετικά θα αναδειχθεί στον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της σύγχρονης ιστορίας. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Οφείλει μια εξήγηση ο κ.Μητσοτάκης, είναι έκθετος προσωπικά» είπε ο Δημ. Τζανακόπουλος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button