Νέα εποχή σηματοδοτούν για τον Alpha οι πρόσφατες αλλαγές στο δημοσιογραφικό επιτελείο του καναλιού που έφτιαξε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος όπως φαίνεται παρέδωσε τα ηνία στον Βαρδινογιάννη.

Αρχικά ο Δήμος Βερύκιος απομακρύνθηκε από την πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και στη συνέχεια, «κόπηκε» η εκπομπή της Γιάννας Παπαδάκου.

Οι δυο δημοσιογράφοι, είχαν εξαιρετικές σχέσεις (και δεν το έκρυβαν) με το πρώην αφεντικό του Alpha. Μάλιστα ο Βερύκιος, όπως επισημαίνει το media.gr, είχε επιλέξει την ταύτιση με τον Κοντομηνά ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο. Το γεγονός ότι η διοίκηση Βαρδινογιαννη, επέλεξε σε διάστημα ολίγων ημερών να απομακρύνει από το κανάλι την πάλαι ποτέ εμπροσθοφυλακή του Κοντομηνά, καταδεικνύει ότι ο Τζίγγερ, έχει πλέον τον απόλυτο έλεγχο του σταθμού σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα ο πολύπειρος επιχειρηματίας δεν δείχνει διατεθειμένος για λόγους ισορροπιών να θέσει σε κίνδυνο την απόφαση του να προχωρήσει σε μια μοντέρνα τηλεοπτική επιχείρηση, αποσυνδεδεμένη πλήρως από τις παθογένειες του παρελθόντος.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα