Ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο της πτώσης του σε μακεδονικό έδαφος, τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή….», το οποίο σε λίγες ώρες έγινε περιζήτητο. Το ΓΕΣ όμως μετά από αυτό, αποφάσισε την άμεση αποβολή του από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών.

Όπως λέει, « οι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή όλοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους…».

Ποιο είναι το Κρητικό κομάντο που έγινε viral

Ο Μανώλης Μπούχλης κατάγεται από ένα ορεινό, πανέμορφο χωριό των Χανίων, το Ασκύφου Σφακίων.
Ως γνωστό, τα Σφακιά είναι μία από τις περιοχές που έχει «γεννήσει» ήρωες μαχητές, στην τουρκοκρατία και την γερμανική κατοχή αλλά και στους μακεδονικούς αγώνες.
Κι ο νεαρός Μανώλης, έχει μεγαλώσει με αυτές τις ιδέες. Είναι αθλητής και συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Πλατανιά Χανίων.

Κατετάγη στον στρατό και μόλις πριν από λίγες εβδομάδες πήρε τον πράσινο μπερέ του καταδρομέα – αλεξιπτωτιστή.
Είναι πολύ αγαπητός στην κοινωνία των Χανίων και όλοι, συγγενείς και φίλοι, ένιωσαν υπερήφανοι όταν πέρασε τη σκληρή εκπαίδευση και τιμήθηκε με τον πράσινο μπερέ!

Άρχισε λοιπόν να κάνει με επιτυχία τις πτώσεις του από το ελικόπτερο.
Η συγκεκριμένη πτώση έγινε επί μακεδονικού εδάφους. Τότε, κοιτάζοντας από ψηλά τη Μακεδονία συγκινήθηκε και στεναχωρήθηκε για την «πληγωμένη» όπως λέει, Ελλάδα.

Όπως αναφέρει στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, οι πρόγονοί μας σε αυτά τα χώματα άφησαν το αίμα τους για τη δική μας ελευθερία.
Έτσι, αυθόρμητα, άρχισε να τραγουδά το «Μακεδονία ξακουστή…» και συγχρόνως να βιντεοσκοπεί τον εαυτό του την ώρα της πτώσης.

Στο βίντεο φαίνεται η ομαλή πτώση του από ψηλά στο μακεδονικό έδαφος, ενώ προκαλεί εντύπωση πόσο ήρεμος είναι κατά τη διάρκειά της !
Ο αλεξιπτωτιστής Μανώλης Μπούχλης έκανε την ανάρτηση του βίντεο το απόγευμα της Τρίτης 12 Μαρτίου και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral

Βρίσκομαι σε Μακεδονικά εδάφη και έτσι όπως φεύγω από το ελικόπτερο στο κενό άρχιζα να αγναντεύω από κει ψηλά την Ελλάδα μας,την Μακεδονία μας….Στα πρώτα κιολας δευτερόλεπτα που αγναντεύω την Ελλάδα μας με έπιασε μια συγκίνηση και μια θλίψη για την πληγωμένη μας Ελλάδα,την πουλημένη μας Ελλάδα καθώς πρόγονοι μας άφησαν το αίμα τους σε αυτά τα εδάφη για την ελευθερία την δικιά μας σήμερα…Έτσι Λοιπον αναφώνησα ένα τραγούδι για την Μακεδονία μας σε αυτούς που την πούλησαν χωρίς την θέληση μας….Για μας τους Έλληνες όμως η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική….Έτσι Λοιπον αυτό το βίντεο θα ηθελα να φτάσει σε αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία ώστε να καταλάβουν ότι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή ολοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους….Στο δια ταύτα εσείς που τα πουλήσατε όλα να ξέρετε ότι μόνο στα χαρτιά έχετε πουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες….Αντιθέτως ,την ψυχή μας και τον ηρωισμό μας δεν πρόκειται να τον πουλήσετε ποτέ και όσο ζούμε θα υπερασπίζουμε την πατρίδα….Ένα μήνυμα από τον Καταδρομέα/Αλεξιπτωτιστή Μπουχλη Εμμανουηλ…

Publiée par Manolis Bouhlis sur Mardi 12 mars 2019

Ο Μανώλης Μπούχλης, είναι ένας σύγχρονος νέος που όμως δεν ξεχνά τις ρίζες του, ούτε την Κρήτη, ούτε την Μακεδονία, ούτε την Ελλάδα. Βγαίνει, διασκεδάζει, παίζει μπάλα, φλερτάρει, αλλά πάντα στο μυαλό του έρχεται πρώτη η πατρίδα.

Παλικαράκια μου… <3

Publiée par Iwsifina Lefaki sur Mardi 12 mai 2015


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα